Τι θα κάνετε με την Γερμανίδα σημαιοφόρο που είπε....“Το Ολυμπιακό χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλητους Έλληνες”

3


Για να σας δω τώρα ρε θολοκουλτουριάρηδες τι θα κάνετε με την Γερμανίδα σημαιοφόρο που είπε....“Το Ολυμπιακό χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλητους Έλληνες”


Αυτά είναι πραγματικά ρατσιστικά σχόλια...Τώρα έχετε τα "καρυδάκια" να βγάλετε εκτός Ολυμπιάδας την Γερμανίδα σημαιοφόρο και την Αγγλίδα αθλήτρια;
Αλλιώς είστε ΑΧΡΗΣΤΟΙ και ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ.
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ.
“Το Ολυμπιακό χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλητους Ελληνες αθλητές. Μόλις τους βλέπουμε κάνουμε τους μαλάκες, γιατί φοβόμαστε ότι θα μας ζητήσουν δανεικά», τουίταρε η σημαιοφόρος της Γερμανίας Νατάσα Κέλερ, ενώ μια Αγγλίδα αθλήτρια κοροϊδευτικά έγραψε στο twitter της για τους Έλληνες αθλητές ότι:
“Ελπίζω οι πεινασμένοι Έλληνες, να μη φάνε όλο το φαί στο Ολυμπιακό χωριό”. Αυτές τις αθλήτριες όμως κύριε σύζυγε της Ντόρας, δεν τις έθεσαν εκτός Ολυμπιακών Αγώνων.

Δημοσίευση: Ιουλίου 27, 2012

3 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τι θα κάνετε με την Γερμανίδα σημαιοφόρο που είπε....“Το Ολυμπιακό χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλητους Έλληνες”"
Ανώνυμος είπε...

οι υπηρεσίες προπαγανδας και παραπληροφόρησης κάνουν πολύ καλή δουλειά....με την συμβολή των πολιτών αυτής της χώρας που καταπίνουν αμάσητη την κάθε φήμη...και εσέις που τις αναπαράγετε περνιέστε για δημοσιογραφοι? ντροπή σας ξεφτίλες!


27 Ιουλίου 2012 στις 11:13 π.μ.
Ανώνυμος είπε...

Κάντε τους μαλάκες. Ούτως ή άλλως είστε αυθεντίες σ’ αυτό. Χωρίς τους Έλληνες δεν θα γνωρίζατε τι πάει να πει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ούτε ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ παλιό λιγούρια του Βορρά. Ακόμα πιθήκια στα δέντρα θα ήσασταν & θα τρώγατε καρπούς & μπανάνες Homo Iratus του 21ου αιώνα. Δείξτε τουλάχιστον λίγο σεβασμό προς το μοναδικό λαό που πρόσφερε πολιτισμό ανά τους αιώνες & χάρη σ’ αυτών (των ΕΛΛΗΝΩΝ)δεν μάθατε μόνο το ‘’Greek Salad’’ το ‘’Tzatziki sauce’’ & το ‘’Mousaka’’.
Xάρη στους ΕΛΛΗΝΕΣ έχετε γνώση, γλώσσα να μιλάτε, επιστήμη & άλλα πολλά που σας δόθηκαν δωρεάν & απλόχερα & ΟΧΙ ΔΑΝΕΙΚΑ. Απολίτιστα όντα της Ευρώπης. Το καλό είναι ότι έχετε αυτογνωσία & παραδέχεστε ότι είστε ΜΑΛΑΚΕΣ.


27 Ιουλίου 2012 στις 2:55 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που εμείς οι Έλληνες είμαστε μόνο ξυπόλητοι!!!! Αλοίμονο από εσας που σε λιγάκι θα είστε ξεβράκωτοι!!!!


27 Ιουλίου 2012 στις 4:01 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator