Φέτος δεν πρόκειται να παρακολουθήσω το Φεστιβάλ Ντόπας του Λονδίνου !!!

0


Φέτος δεν πρόκειται να παρακολουθήσω το Φεστιβάλ Ντόπας του Λονδίνου !!!
Δεν θέλω να γίνω ακούσιος συνεργός των εταιριών και των Αθάνατων που ως νέοι Μέγκελε πειραματίζονται με την δημιουργία υπεραθλητών καταστρέφοντας νέους ανθρώπους.
Ούτε αντέχω την δήθεν ευθιξία των Ολυμπιακών επιτροπών να αποκλείουν τελευταία στιγμή ανθρώπους που δούλεψαν σκληρά για μεγάλο χρονικό διάστημα, λόγω χαζοδηλώσεων που έκαναν στα social media !!!
Το μόνο σίγουρο είναι ότι η αγελαία συμπεριφορά, σε έναν άνθρωπο που πέφτει, θα φέρνει ακριβώς τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα ...
Με λύπη μου δε βλέπω στην αρχική μου σελίδα πολλοί φίλοι που ιδεολογικά ανήκουν σε υποτίθεται προοδευτικούς χώρους να βρίζουν ασύστολα την αθλήτρια για την μ@λ@κι@ που έγραψε στο twiter ...
Προοδευτικός άνθρωπος για μένα είναι ο άνθρωπος που έχει ευρύτητα πνεύματος και δεν επηρεάζεται η σκέψη από κόμματα και χρώματα...

Δημοσίευση: Ιουλίου 26, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Φέτος δεν πρόκειται να παρακολουθήσω το Φεστιβάλ Ντόπας του Λονδίνου !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator