Μπάτε σκύλοι, αλέστε

0


Όπως πάμε, θα περιμένουμε την απόδοση δικαιοσύνης από τους φυλακισμένους και τους τρελλαμένους*, καθώς οι «δημοκρατικές» μας δυνάμεις εκτιμούν, ότι ο δράκος της Πάρου και οι άλλοι συνάδελφοι του είναι θύματα της αμορφωσιάς τους και αυτό που τους αρμόζει, είναι να τους στείλουμε σχολείο με υποτροφία για να μορφωθούν!!!
Αραγε γιατί δεν κάνουμε μία «πολιτιστική» καμπάνια στο Πακιστάν, στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ (μια και διάφοροι «προοδευτικοί» επιμένουν ότι είναι υποχρέωση μας να τους βοηθάμε) και να τους λέμε «ελάτε στην γενέτειρα του πολιτισμού, να ζήσετε την περιπέτεια της νιότης σας. Κι αν παρεκτραπείτε λίγο, δεν πειράζει, εμείς είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι και θα δείξουμε κατανόηση· θα σας επιμορφώσουμε, θα σας χαρτζιλικώσουμε και θα σας χορηγήσουμε ταξιδιωτικά έγγραφα, να πάτε και στις άλλες χώρες της ΕΕ, να κάνετε τα ίδια»…Κάτι μου λέει, ότι οι «προοδευτικοί» μάγκες επιμένουν να παροργίζουν τα θύματα, δηλαδή τον λαό, με αυτήν την ευαισθησία του κ… για να την σκαπουλάρουν μία ζωή στα προνόμια της αντιπολίτευσης. Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς τις παπάρες, που λένε;
Αν δεί κάποιος τον χάρτη, θα καταλάβει αμέσως, πως όποιος κατευθύνεται πράγματι προς την Ευρώπη (και δεν είναι τελικός προορισμός του η Ελλάδα) ακολουθεί τρελό δρομολόγιο, που τον φέρνει σε αδιέξοδο. Αν θέλει πράγματι να πάει στην Ευρώπη, θα έπρεπε μετά την Τουρκία να κατευθυνθεί στην Βουλγαρία, την Ρουμανία (που είναι μέλη της ΕΕ) και από εκεί να περάσει στην καρδιά της Ευρώπης. Ποιος τους κατευθύνει στο Ελληνικό αδιέξοδο; Θέλει πολύ μυαλό, για να το καταλάβουμε; Οι εχθροί μας έχουν ήδη ξεκινήσει τον πόλεμο με την κατευθυνόμενη λαθρομετανάστευση, με εμπρησμούς δασών και άλλες δολιοφθορές και εμείς απαντάμε με «πολιτισμένα» τραλαλά. Ο Θεός να μας λυπηθεί.

*Οι Ζορό της συμφοράς αντί να κανονίσουν τον ένοχο, λιντσάρουν όποιον αλλοδαπό βρούν μπροστά τους, αποδεικνύοντας ότι είναι του ίδιου ακριβώς φυράματος με τον δράκο. 

Π. Ρέππας

Δημοσίευση: Αυγούστου 17, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μπάτε σκύλοι, αλέστε "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator