Ο ΟΙΚΟ.ΣΥΛ.ΚΟ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΟΣΕ

0



ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΟΣΕ 

Κύριοι, 

Ο ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ στα πλαίσια του προγραμματισμού δενδροφυτεύσεων την ερχόμενη περίοδο, ζητά την άδειά σας να συμπεριλάβουμε στον προγραμματισμό αυτό το πάρκινγκ του σταθμού του προαστιακού στο Κιάτο. 

Η δενδροφύτευση αυτή θα γίνει με ακακίες κυανόφυλλες που αναπτύσσονται γρήγορα, δίνουν πυκνή σκιά και θα συντελέσουν στη βελτίωση της αισθητικής του σταθμού. 

Το κόστος των δενδρυλλίων και το πότισμά τους το έχουμε εξασφαλίσει και από εσάς ζητάμε μόνο την άδεια να προχωρήσουμε σε αυτή μας τη δράση. 

Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογός μας έχει πραγματοποιήσει αναδασώσεις σε καμένες περιοχές και δενδροφυτεύσεις σε πάρκα, που ξεπερνούν τα 25.000 δενδρύλλια. 

Θέλοντας να συμβάλλουμε στη βελτίωση της αισθητικής στην περιοχή μας αλλά και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, πιστεύουμε ότι θα σας έχουμε αρωγούς σε αυτή μας την προσπάθεια. 

Με τιμή 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
Κελλάρης Βασίλης
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 25, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο ΟΙΚΟ.ΣΥΛ.ΚΟ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΟΣΕ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator