Ξεκινούν τα μαθήματα στη Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης του Ναυτικού Ομίλου Κιάτου

1



Στις 26 Σεπτεμβρίου ξεκινούν τα μαθήματα στη Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης του Ναυτικού Ομίλου Κιάτου. Πρόκειται για την 24η Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης, τα μαθήματα της οποίας απευθύνονται σε ενήλικες που θέλουν να γνωρίσουν τη θάλασσα και να ζήσουν τις συγκινήσεις που προσφέρει η ιστιοπλοΐα.

Η διάρκεια της Σχολής είναι οκτώ εβδομάδες και τα μαθήματα που γίνονται από έμπειρους εκπαιδευτές, περιλαμβάνουν κατάρτιση τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Τα θεωρητικά μαθήματα γίνονται στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Κιάτου κάθε Τετάρτη απόγευμα και η πρακτική εξάσκηση κάθε Σάββατο ή Κυριακή σε ιστιοπλοϊκό σκάφος, με εκκίνηση τη μαρίνα Κιάτου.

Το δίπλωμα που χορηγεί η Σχολή, μετά από εξετάσεις, είναι αναγνωρισμένο από το κράτος σύμφωνα με το Ν. 2725/99 και την Υ.Α. 3342/04 και δίνει στον κάτοχό του τη δυνατότητα κυβερνήσει το δικό του ή ένα νοικιασμένο ιστιοπλοϊκό σκάφος. Επίσης οι  απόφοιτοι της Σχολής αποκτούν δελτίο αθλητή και μπορούν να συμμετέχουν σε ιστιοπλοϊκούς αγώνες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες και εγγραφές στη Γραμματεία του Ναυτικού Ομίλου Κιάτου, καθημερινά από τις 7:30 μμ έως τις 10:00 μμ.

Δ/νση:  Γιαννόπουλου 1, Τ.Κ. 20200 Κιάτο
Τηλ.: 27420-26105
Fax: 27420-26546
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 20, 2012

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ξεκινούν τα μαθήματα στη Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης του Ναυτικού Ομίλου Κιάτου"
Ανώνυμος είπε...

Παρακολούθησα και εγώ μια σχολή του ναυτικού ομίλου Κιάτου τραγωδία, 4 μαθήματα κάθε Κυριακή περίπου 4 ώρες, την τελευταία Κυριακή ταξίδι στο Γαλαξίδι κινδυνεύσαμε να πνιγούμε, χωρίς προετοιμασία ούτε ρούχα να αλλάξουμε δεν είχαμε μαζί μας, φτάσαμε στο Γαλαξίδι βρεγμένοι και ταλαιπωρημένοι δεν κοιμηθήκαμε στο σκάφος αλλά σε ξενοδοχείο.
Και ρωτώ, το λιμεναρχείο γνωρίζει την κατάσταση του σκάφους, είναι δυνατόν να κυκλοφορεί αυτό το σκάφος με αυτά τα χαλιά.
Σε άλλες σχολές πραγματοποιούνται 8 ημερήσια μαθήματα από ότι πληροφορήθηκα από το ιντερνέτ, και όχι 4 (3 έως 5 ώρες το καθένα) αυτό ποιος θα το ελέγξει, το λιμεναρχείο ή ο ναυτικός όμιλος.
Νομίζω ότι αυτά που γράφω πρέπει να δημοσιευτούν και τα πληροφορηθεί κάθε ενδιαφερόμενος που θέλει να μάθει ιστιοπλοΐα..
Τα ονόματά μας εάν υπάρχουν καταστάσεις με τα πτυχία ιστιοπλοΐας που δίνει ο ναυτικός όμιλος Κιάτου υπάρχουν, είναι η τελευταία σχολή του 2012.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία.


29 Απριλίου 2013 στις 4:31 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator