Πρέσβης (!!!) θέλει να γίνει ο Μπεγλίτης για να ολοκληρώσει το... έργο του !!!

0



Ο πρώην υπουργός Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης όταν απέτυχε να εκλεγεί βουλευτής, προκειμένου να αποκατασταθεί επαγγελματικά κατέθεσε αίτηση στο υπουργείο Εξωτερικών για να επανενταχθεί στο διπλωματικό σώμα.
Ο σχετικός νόμος για τους πρώην βουλευτές δίνει αυτή τη δυνατότητα σε ορισμένες κατηγορίες δημοσίων υπαλλήλων. Παράλληλα, ζήτησε τα χρόνια του στην πολιτική να προσμετρηθούν ως προϋπηρεσία στο υπουργείο Εξωτερικών και να το αποδοθεί ο βαθμός του πρέσβη, που θα σήμανε την αναβάθμιση του στην ιεραρχία αλλά και τις μισθολογικές κλίμακες του διπλωματικού σώματος.

Μετά από θετική εισήγηση της αρμόδιας νομικής υπηρεσίας του υπουργείου Εξωτερικών και τα δύο αιτήματα του πρώην υπουργού έγιναν αποδεκτά.

Έτσι λοιπόν προέκυψε ένα τρίτο ζήτημα. Τι ακριβώς θα κάνει ο κ. Μπεγλίτης για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ελληνικό λαό που θα τον πληρώνει και στη νέα του θέση. Ο ίδιος ζήτησε να τοποθετηθεί σε κάποια Ελληνική πρεσβεία.

Θέση κενή όμως δεν υπάρχει αυτή την εποχή. Υπάρχει όμως πάντα μια εφικτή λύση.

Ο κ. Μπεγλίτης λοιπόν αποσπάστηκε προσωρινά στο γραφείο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, ως διπλωματικός του σύμβουλος.

Κι όμως αναφέρουν σήμερα Τα Νέα έχει τη βάσιμη ελπίδα ότι από τον Ιανουαρίου του 2013 θα βρεθεί η πολυπόθητη θέση σε κάποια πρεσβεία για να δώσει νέα διάσταση στην Ελληνική εξωτερική πολιτική.

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 19, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πρέσβης (!!!) θέλει να γίνει ο Μπεγλίτης για να ολοκληρώσει το... έργο του !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator