ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΑΤΟΥ : "ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ"

0



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΑΤΟΥ

ΕΧΤΕΣ 13-09-2012 ΚΑΙ ΩΡΑ 17.00 ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΑΙΣΑΡΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΛΩΒΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΘΗΡΑΜΑΤΩΝ ΟΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΞΑΚΟΣΙΟΥΣ ΦΑΣΙΑΝΟΥΣ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΜΙΑ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΗ ΠΡΑΞΗ ΜΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ OI OΠΟΙΟΙ ΕΝΕΡΓΟΥΣΑΝ ΥΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ  ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΗΝΤΗ ΔΑΣΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΑΣΑΡΧΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΕΣΠAΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΚΛΩΒΟΥ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΑΝ ΕΞΗΝΤΑ ΦΑΣΙΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥΛΙΑ ΕΦΥΓΑΝ ΕΚΤΟΣ ΚΛΩΒΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕΣΑ. Η ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ Ο ΔΑΣΑΡΧΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΗΝΤΗ ΔΑΣΩΝ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΗΣ. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΘΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΣΤΟ Α.Τ. ΚΙΑΤΟΥ ΟΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΑΥΤΟΦΟΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΑΛΟΝΤΑΣ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΦΘΟΡΑ ΞΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟΝ ΚΛΩΒΟ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΧΩΡΟ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΑΤΟΥ
ΣΙΔΕΡΗΣ ΦΩΤΙΟΣ
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 15, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΑΤΟΥ : "ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator