ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;

0


ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΔΝΤ !

Μόνο με τις μαρτυρικές καταθέσεις του κ. Ρουμελιώτη αναφορικά με τις συγκλονιστικές δηλώσεις του ότι το ΔΝΤ γνώριζε πως «το πρόγραμμα δημοσιονομικής εξυγίανσης της χώρας ήταν από την αρχή καταδικασμένο να αποτύχει», αλλά και τις αντίστοιχες της κ. Κατσέλη και του Γ. Αρσένη, η υπόθεση περαιώθηκε για τους δύο εισαγγελείς του Αρείου Πάγου κ.κ. Πεπόνη και Μουζακίτη!

Με ...κουτσουρεμένο το υλικό της δικογραφίας, χωρίς δηλαδή τις καταθέσεις της Βάσως Παπανδρέου, του Γιάννη Ζαννιά και του Πέτρου Χριστοδούλου, οι δύο εισαγγελείς έκλεισαν τον φάκελο και τον στέλνουν στην Βουλή προκειμένου να αποφανθούν οι βουλευτές εάν θα οδηγηθεί κάποιος υπεύθυνος στο Εδικό Δικαστήριο!

Προφανώς, οι δύο εισαγγελείς από τις μαρτυρικές καταθέσεις που έλαβαν, διαπίστωσαν ευθύνες για πολιτικά πρόσωπα γι' αυτό διέκοψαν την διαδικασία και την προώθησαν στη βουλή.

Σύμφωνα με την διαδικασία, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Τέντες θα αποστείλει με τη σειρά του τη δικογραφία στη Βουλή, σύμφωνα με το νόμο περί ευθύνης υπουργών.

Υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι ο Γ. Παπανδρέου θα οδηγηθεί στο Ειδικό Δικαστήριο; Μήπως τελικά ο συμφοιτητής του, Α. Σαμαράς, μέσα στις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει, είναι και αυτή που θα παραδώσει άσπιλο και αμόλυντο τον Παπανδρέου στην κοινή γνώμη;

Τα φιλαράκια θα καθαρίσουν και πάλι και έτσι θα... αποδοθεί Δικαιοσύνη!
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 08, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator