Πως θα ήταν ο Σεπτέμβρης στο "γυράδικο" χωρίς τον "γκουρμέ" Τουλιάτο (video)

0



Δε θα σχολιάσουμε καθόλου την συνέντευξη-απάντηση του καλλιτεχνικού διευθυντή Νίκου Τουλιάτου στον Θύμιο Τσαρμπό σχετικά με το θέμα του υψηλού εισιτηρίου του ήδη επιχορηγούμενου φεστιβάλ του, το οποίο τελικά δεν ήταν και το μόνο, πριν λίγο καιρό ο καλλιτέχνης παζάρευε και φεστιβάλ νερού, διεθνές φυσικά, στο Λουτράκι (δείτε εδώ)

Εμείς δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτα παραπάνω απ'όσα έχουμε ήδη πει εδώ, εδώ κι εδώ.  

Γελάσαμε πολύ βέβαια με το γνωστό ανέκδοτο που επαναλαμβάνουν όλοι όσοι αποτυγχάνουν να εκλεγούν "...δεν με ενδιέφερε να εκλεγώ βουλευτής..., ...ήθελα μόνο να βοηθήσω..., ...δε με ενδιαφέρει η πολιτική... κλπ". Πολύ θα θέλαμε να δούμε τα μούτρα του μπλογκερ που φωτογραφίζει τον καθρέφτη του εκείνη τη στιγμή και άλλων φίλων μας (με καλή πρόθεση το λέμε αυτό).

Σαν επίλογο όλης αυτής της κρουστοκατάστασης των 42000 ευρώ παραθέτουμε το παρακάτω σχόλιο του φίλου μας Βασίλη Μπαλάφα που μας εκφράζει απόλυτα, εμπνευσμένο από τη σελίδα της κρουστοπανηγύρεως στο facebook όπου παρομοιάζεται ο καλλιτέχνης ως "γκουρμέ" και η Κορινθία ως "γυράδικο" (!!!!!).


"Το να προχωράς αυτόκλητα σε απολογισμό του εαυτού σου και να λες ότι είσαι το "γκουρμέ", προφανώς είναι απόδειξη ακραίου ρατσιστικού και φασιστικού ελιτισμού, για να μην πω τίποτα πιο βαρύ δηλαδή ... Βρίσκεστε σε σύγχυση. Εμείς στο "γυράδικο", το λέμε "κολούμπρα"."

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 11, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πως θα ήταν ο Σεπτέμβρης στο "γυράδικο" χωρίς τον "γκουρμέ" Τουλιάτο (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator