Αποθέωση Ζιοβάνι - Έμειναν στο γήπεδο και τον περίμεναν να τους χαιρετήσει, δείτε το βίντεο!

0




Ήταν το... δικό του απόγευμα! Ο Ζίο γύρισε στο Καραϊσκάκη, ο κόσμος του Ολυμπιακού θυμήθηκε τα μαγικά του και τον αποθέωσε! Τιμητική πλακέτα στον Βραζιλιάνο από τον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, τίμησε τον Ζιοβάνι, τον παίκτη που έγραψε την δική του ιστορία στον Ολυμπιακό με μία αναμνηστική πλακέτα που έγραφε στα πορτογαλικά «για πάντα στο λιμάνι».

Ο Βραζιλιάνος χαμογελαστός και πολύ ευτυχισμένος πάτησε ξανά το χορτάρι του Καραϊσκάκη, χειροκρότησε τον κόσμο, αποθεώθηκε σε απίστευτα μεγάλο βαθμό ενώ μιλώντας σε πολύ καλά ελληνικά είπε στον κόσμο πως τους αγαπά όλους.

Από μέρους τους οι οπαδοί του Ολυμπιακού του φώναξαν «Ζιοβάνι Ολιβέιρα, οε, οε, για πάντα στις καρδιές μας θα σε έχουμε» και «Βάλε μέσα τον Ζιοβάνι να... το λιμάνι». Όσον αφορά στον «Ζίο» που μάγεψε ξανά το Καραϊσκάκη πήγε μπροστά από την Θύρα 7 και... υποκλίθηκε στον κόσμο! Οι οπαδοί των πρωταθλητών Ελλάδας έπαθαν... πλάκα με αυτήν του την κίνηση και έσπευσαν να τον αποθεώσουν και πάλι!

Λίγο μετά ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ δήλωνε το πόσο χαρούμενος είναι που βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα και κοντά στον αγαπημένο του Ολυμπιακό.

«Η τιμή μου είναι πολύ μεγάλη, Ένιωσα πιο αγχωμένος από τότε που αγωνιζόμουν στον Ολυμπιακό. Ένιωσα αφάνταστα. Πολύ ωραία. Εγώ θα κάνω ό,τι μπορώ για να κάνω υπερήφανο τον Ολυμπιακό και να φέρω παίκτες γι΄αυτή την ομάδα που έχω αγαπήσει τόσο πολύ», ήταν τα λόγια του.

Τι κι αν έληξε το ματς με την Skoda Ξάνθη...

Τι κι αν είδαν την ομάδα τους να πετυχαίνει τέσσερα γκολ και να κάνει το 7/7 στο πρωτάθλημα...

Περίπου 2.000 φίλοι των νταμπλούχων Ελλάδας δε έφευγαν από το γήπεδο και συγκεκριμένα από την Θύρα 7, περιμένοντας τον Ζιοβάνι για έναν ακόμη χαιρετισμό.

Ο Βραζιλιάνος, μόλις ενημερώθηκε ότι τον... περιμένουν, για να φύγουν από το γήπεδο, βγήκε στα επίσημα τους είπε το δικό του "γεια", ενώ τους τράβηξε και με την κάμερα του κινητού του.

Η αγάπη των δύο πλευρών είναι αμφίδρομη. Αυτό είναι το μόνο δεδομένο.




Δημοσίευση: Οκτωβρίου 20, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αποθέωση Ζιοβάνι - Έμειναν στο γήπεδο και τον περίμεναν να τους χαιρετήσει, δείτε το βίντεο!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator