Έχεις μπλογκ - ιστοσελίδα;;; Πάρτα χοντρά από την περιφέρεια Πελοποννήσου... (ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΟΔΗΓΙΕΣ)

0



Όλους μας προβληματίζει τούτες τις δύσκολες ώρες το πως θα αυξήσουμε το εισόδημά μας. Η σημερινή μας ανάρτηση θα ασχοληθεί με το θέμα αυτό αποκλειστικά για αυτούς που έχουν μπλογκ ή ιστοσελίδα στο διαδίκτυο. Βασικός σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια είναι το όνομα της ιστοσελίδας ή του μπλογκ σας. Πρέπει να δώσετε ένα "πιασάρικο" όνομα π.χ. dhmotikopapari ή κάτι ανάλογο. Πάμε να δούμε όμως βήμα βήμα πως θα το πετύχετε.

1ον- Βασικό είναι να γνωρίζετε ποιόν θα "δαγκώσετε", ποιος έχει τα φράγκα δηλαδή και αν τα διαθέτει. Στην περίπτωσή μας τα φράγκα τα διαθέτει όπως μάθαμε τελευταία η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

2ον- Ποιος είναι κατάλληλος για "δάγκωμα" εκεί;;; Δύσκολο αυτό, είναι και μακρυά, που να τρέχεις στη Τρίπολη, θα σου'ρθει "μία η άλλη", γιαυτό βρίσκεις κάποιον που "παίζει" στην έδρα σου, να τον έχεις από κοντά.

3ον- Δεν χρειάζεται να τον πλησιάσεις καθόλου. Ξεκινάς "σφυρίζοντας αδιάφορα" προς την περιφέρεια:

1/3/2011 - "Οι εξυγιαντές των Περιφερειακών ΜΜΕ και το κάτι πολύ μεγάλο !!!"

4ον- Χρειάζεται υπομονή, δε θα τσιμπήσει με την πρώτη, αλίμονο ..., περιμένεις... Δεν "τσιμπάει";;; Το προσωποποιείς λίγο και ρίχνεις άλλη μία (σφυρίζοντας αδιάφορα πάντα) να δεις αντιδράσεις:

1/3/2011 - "Αν είστε "εντάξει" δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα"

5ον- Πάτε πάρα πολύ καλά, μαθαίνετε ότι το πρόσωπο τσίμπησε και τώρα μπουμπουνάς την πρώτη δυνατή:

9/6/2011 - "Κύριε Παπαφωτίου ούτε ένα Κορινθιακό έργο δεν μπήκε στο ΕΣΠΑ"
(ΠΡΟΣΟΧΗ-ΤΟ ΛΙΝΚ ΑΥΤΟ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ-ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΗΜΑ 6 ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ)

6ον- Βρίσκεστε στην τελική ευθεία πλέον, καθώς το θύμα σας έχει πλησιάσει μόνο του και σας υποχρεώνει με τον τρόπο του να διορθώσετε. Τώρα, καλό θα είναι να κατεβάσετε την προηγούμενη ανάρτηση, εδώ θα πάτε πάσο.... θυμηθείτε το στόχο, δεν πάτε για την δόξα, την ουσία να κοιτάτε. Το θύμα μας βλέποντας ότι εσείς πάτε πάσο νομίζει εσφαλμένα ότι έχει τον έλεγχο, κι έτσι εσείς ...την ξαναμπουμπουνάτε:

31/8/2011 - "Το νομότυπο δεν είναι και κοινωνικά δίκαιο. Ετσι κ.Παπαφωτίου;"
(ΠΡΟΣΟΧΗ-ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΝΚ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ-ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΗΜΑ 7 ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ)

7ον- Το θύμα αιφνιδιάζεται, θα επικοινωνήσει και πάλι μαζί σας, είτε απ'ευθείας είτε εμμέσως (πλην σαφώς). Παραμένετε προσηλωμένοι στο στόχο και κάνετε τον μαλάκα ξανακατεβάζοντας την προηγούμενη ανάρτησή σας σε ένδειξη καλής θέλησης (πάντα). Τον έχετε συγχύσει και δεν ξέρει τι να κάνει, βρίσκετε σε αδιέξοδο, δεν γνωρίζει την επόμενη κίνησή σας... Και πριν προλάβει να συνέλθει ρίχνετε την χαριστική βολή υπονοώντας ότι ελέγχετε πλήρως την κατάσταση:

23/9/2011 - "Στρίμωξε τον Παπαφωτίου ο Δημήτρης Προβής"

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ !!!

ΕΙΣΤΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ !!!

ΤΟ ΘΥΜΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ !!! 

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ...


Τελευταίο βήμα πολύ σημαντικό γιατί ο πελάτης πληρώνει και έχει πάντα δίκιο, μην το ξεχνάτε ποτέ αυτό...
Μπορεί να τον ξαναχρειαστείτε...
Πήγες ταμείο και "φόρτωσες", δε θα πείς ένα αξιοπρεπές ευχαριστώ;;;
Θα πείς...
Έτσι, αφήνεις λίγο χρόνο και το ρίχνεις:

18/10/2012 - "Ο άνθρωπος που τιμά την Πελοπόννησο σε όλο τον κόσμο!"


ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ !!!

...το καλύτερο παιδί και τ'άξιο παλικάρι !!!
Υ.Γ. Εγώ μαζί σου είμαι.... τι να την κάνω την πένα, η πένα δεν φέρνει την ευτυχία...!!!
Υ.Γ.2 Αυτό είναι το ένα σενάριο, υπάρχει και δεύτερο (πιο σοβαρό) αν αναλύσει κάποιος που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις προσεκτικά τα παραπάνω...!!!

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 20, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έχεις μπλογκ - ιστοσελίδα;;; Πάρτα χοντρά από την περιφέρεια Πελοποννήσου... (ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΟΔΗΓΙΕΣ)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator