ΟΤΙ ΒΡΕΞΕΙ ΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ..!

0



Του Βασίλη Στεργιόπουλου
Οι παράνομοι αλλοδαποί που, το καλοκαίρι αλώνισαν στην πόλη και τα χωριά του Δήμου μας, οι περιφερόμενοι ανά την χώρα ντόπιοι γύφτοι, και γενικώς όλοι εκείνοι που δεν κατάγονται, δεν ζουν, και δεν εργάζονται, στα όρια του Δήμου Σικυωνίων, έστηναν τα υποστατικά τους όπου έβρισκαν. Υποστατικά κατασκευασμένα από κλεμμένα υλικά, ή και από πεταμένα. Παράλληλα στους ίδιους χώρους λειτουργούσαν, κατά περίσταση, από εργαστήρια αφαίρεσης του χαλκού από τα κλεμμένα καλώδια του Προαστιακού μέχρι και οι καβάτζες της φούντας, που διοχέτευαν στην πιάτσα των εθισμένων. Η δράση των αρχών, της Αστυνομίας κυρίως, τους υποχρέωσε να εγκαταλείψουν την περιοχή στην οποία διαβιούσαν κατά κύριο λόγο. Οι παραγκοοικισμοί, ισοπεδώθηκαν από τις μπουλντόζες, και κατέφυγαν μέχρι να ξεκουμπιστούν οριστικά, κάτω από τις γέφυρες.. Οι φωτογραφίες, απεικονίζουν αυτά που άφησαν πίσω τους στην κοίτη του ποταμού Κυρίλλου, εκεί στον Προαστιακό. Απεικονίζουν και ότι ασυνείδητοι συμπολίτες, πετάνε στο ποτάμι και στα τσιμεντένια αυλάκια παροχέτευσης ομβρίων του Προαστιακού. Τα αντικείμενα είναι ογκώδη, και είναι σίγουρο ότι σε μια μεγάλη μπόρα, που θα γίνει θέλουμε δεν θέλουμε, θα φράξουν την κοίτη του ποταμού και οι συνέπειες θα είναι δραματικές. Ενώ βρισκόμαστε ήδη στην έναρξη της περιόδου που, η δυνατή βροχή θα αρχίσει να είναι συχνό φαινόμενο, δεν φαίνεται να υπάρχει κανένα ενδιαφέρον από πλευράς αρμοδίων για να καθαριστεί η κοίτη και να αποτραπεί η πιθανότητα πλημμύρας με άγνωστες συνέπειες. Κάθε απάντηση από τις αρμόδιες υπηρεσίες θα δημοσιευτεί ευχαρίστως.

sikiona.gr
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 14, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΟΤΙ ΒΡΕΞΕΙ ΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ..!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator