Μακεδονία (αφιερωμένο στην βολευτή κα Γαϊτάνη και λοιπούς «αγωνιστές της ειρήνης»)

0


Του Π. Ρέππα
Επειδή τα κόμματα λειτουργούν ως νταβατζήδες των ευγενών ιδεών και επειδή δεν έχω καμία διάθεση να φορτώνομαι την αθλιότητα των κομμάτων, καθώς ενστερνίζομαι κάποιες από αυτές τις ιδέες, θεωρώ, ότι πρέπει να διαχωρίσω την θέση μου προς αποφυγήν παρεξηγήσεων. Θα ευλογήσω λίγο τα γένια μου, αν και δεν είναι σωστό πράγμα (η περιαυτολογία) αλλά εν προκειμένω απαραίτητη, γιατί δεν είμαστε όλοι οι αντιεθνικιστές και οι οικολόγοι προδότες της πατρίδας μας.

Eίμαι οικολόγος εδώ και 22 χρόνια. Οικολόγος της τσάπας και του ξινιαριού και όχι της μικροαστικής μιζέριας των αυτοαποκαλούμενων οικολόγων, που το μόνο που κάνουν για το περιβάλλον είναι να γκρινιάζουν και διαμαρτύρονται για τις μονάδες, που παράγουν αυτά, που οι ίδιοι καταναλώνουν και δεν τους φτάνουν αυτοί οι «αγώνες», θέλουν να αποκαταστήσουν και τους Σκοπιανούς με το όνομα «Μακεδονία».

Από γεννησιμιού είμαι κοσμοπολίτης – αντιεθνικιστής, αλλά ποτέ δεν υπήρξα μειοδότης της πατρίδας μου με την σημαία του διεθνισμού και της ειρήνης και ούτε είναι δυνατόν να αποδεχτώ Εφιάλτες, Ατταλους* και Δικαιόπολεις** ως εκπροσώπους του αντιεθνικιστικού κοσμοπολιτισμού. 

Με λίγα λόγια εκείνοι που επικροτούν και ενισχύουν τον επιθετικό έναντι της Ελλάδας εθνικισμό των εχθρών της δεν είναι ούτε ειρηνιστές, ούτε κοσμοπολίτες· είναι απλά προδότες. Και αν δεν είναι συνειδητοί και αργυρώνητοι προδότες, τότε είναι σίγουρα ανεύθυνοι κρετίνοι. Εξοργίζομαι ιδιαίτερα με αυτούς τους γελοίους, γιατί οικειοποιούνται τίτλους, που δεν τους ανήκουν και κυρίως γιατί βυσσοδομούν πάνω σε ευγενείς ιδέες, τις οποίες ευτελίζουν και δυσφημούν.

Οσο σιχαίνομαι και περιφρονώ τους Ελληναράδες και τα καραγκιοζιλίκια τους, άλλο τόσο με παροργίζουν οι μηδέποτε εργασθέντες κατ επάγγελμα «ευαίσθητοι» ψευτοδιεθνιστές. Είναι οι δύο όψεις του ίδιου (κάλπικου) νομίσματος. Και οι μεν και οι δε κάνουν παντιέρες τις «μεγάλες και ευγενείς» ιδέες τους με αποκλειστικό στόχο τον πολιτικάντικο παρασιτισμό.

Το ότι (κακώς) αφήσαμε στους Βούλγαρους και στους Βουλγαροσκοπιανούς τμήματα της Μακεδονίας, δεν σημαίνει, ότι αυτή η άφρων γενεά δικαιούται να υποθηκεύσει και την υπόλοιπη. Για όποιον έχει μία σταλιά φιλότιμο, η έσχατη παραχώρηση είναι ο όρος «Σλαβομακεδονία». Όλα τα άλλα (γεωγραφικοί προσδιορισμοί κ.λ.π.) ενισχύουν τις επεκτατικές βλέψεις των επίβουλων γειτόνων. Επειδή κάποιοι ανιστόρητοι ξεφτίλες λένε, ότι δεν χάθηκε και ο κόσμος, αν χάσουμε το όνομα από τους γείτονες, που ποτέ δεν υπέστειλαν την σημαία του εις βάρος μας επεκτατισμού, τους γνωστοποιώ, ότι «Πρωσία» ήταν μία σλάβικη χώρα και «Πρώσοι» ένας σλάβικος λαός, του οποίου οι Γερμανοί έκλεψαν και το όνομα και την χώρα. Εχει ξαναγίνει λοιπόν και το έκαναν οι φίλοι μας οι Γερμανοί, που τώρα μας λένε, πως πρέπει να υποχωρήσουμε σαν πολιτισμένοι γείτονες… Θα ήθελα να ήξερα, τι άλλο πρέπει να κάνουν οι Γερμανοί (και λοιποί σύμμαχοι και εταίροι) για να καταλάβουμε, ότι μας σκάβουν τον λάκκο; Και βέβαια η Πρωσία δεν είναι το μοναδικό ιστορικό παράδειγμα εχθρικής διείσδυσης με όχημα τη υποκλοπή του ονόματος. Ανάμεσα στα πολλά ιστορικά παραδείγματα, αξίζει να αναφερθεί η υποκλοπή του ονόματος της Ρώμης από τους Ελληνες και ο σφετερισμός της ανατολικής Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Ετσι μαζί με την ανεξαρτησία ανακτήσαμε εντελώς αναίμακτα και την Αλεξανδρινή αυτοκρατορία (με προσθαφαιρέσεις χωρών). Το ίδιο επιχείρησε (και το κατάφερε, αλλά με πόλεμο) και ο Μωάμεθ ο πορθητής αυτοανακηρυσσόμενος «βασιλέας των Ρουμ». 

Αν δεν τους αρέσει το «Σλαβομακεδονία», ας την ονομάσουν «Σλαβοδαρδανία» (γιατί ούτε Δαρδάνοι είναι) ή καλλίτερα «Σλαβοπονηρία», «Σλαβοϋπερφιαλία», «Σλαβοματαιοδοξία». Αν θέλουν το όνομα Μακεδονία, θα πρέπει να αλλάξουν γλώσσα (να μιλάνε Ελληνικά δηλαδή) και να αποδεχτούν την ιστορική αλήθεια. Σε αυτήν την περίπτωση, θα έπρεπε να προσχωρήσουν στην Ελλάδα βέβαια, αλλά θα μπορούσαμε να αποδεχτούμε (προσωρινά) την ύπαρξη τρίτου Ελληνικού κράτους στην περιοχή (μετά την Ελλάδα και την Κύπρο) με το όνομα βορειοδυτική Μακεδονία. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την καταγωγή κάποιου, που θέλει πραγματικά, να λογίζεται ως Ελληνας, αρκεί να μιλάει Ελληνικά και να υιοθετεί τον Ελληνικό (κοσμοπολίτικο) πολιτισμό. Δεν θα αποδεχτώ ποτέ όμως την υλοποίηση «απολυτρωτικών» οραμάτων σε βάρος της Ελλάδας. Γι αυτό θεωρώ υποχρέωση μου, να διαχωρίσω την θέση μου από τους δήθεν αντιεθνικιστές και τους δήθεν οικολόγους.

Αυτονόητα κανείς δεν φοβάται τον γελοίο μεγαλοϊδεατισμό των Σκοπιανών. Ο κίνδυνος έγκειται στην δημιουργία δεύτερου, ή και τρίτου πολεμικού μετώπου στα βόρεια, όταν θα βρισκόμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση με την Τουρκία. Υπάρχει κάποιος, που μπορεί να αποκλείσει την περίπτωση πολέμου με την Τουρκία στο μέλλον; Ο κίνδυνος δεν είναι διόλου ασήμαντος λοιπόν, όπως προσπαθούν να τον υποβαθμίσουν τόσο οι ψευτοαντιστασιακοί «ειρηνιστές», όσο και οι σφουγγοκωλάριοι των ύπατων και ανθύπατων, που μας επιβάλλουν οι μεγάλες δυνάμεις.

Αλήθεια· τι περίεργη σύμπτωση απόψεων Ελλήνων «προοδευτικών» με τα γεράκια του ΝΑΤΟ και της ΕΕ; Συμφωνούν και οι μεν και οι δε, ότι οι Σκοπιανοί θα έχουν σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα, αν δεν τους παραχωρήσουμε το όνομα «Μακεδονία» και ότι είναι δική μας υποχρέωση, να αποτρέψουμε το ψυχολογικό τους πρόβλημα !!! Και η αυτή η σύμπτωση απόψεων επεκτείνεται και στα «μετριοπαθή» κυβερνητικά κόμματα. Γι αυτό λέμε, ότι όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη. Ποιο (άλλο) είναι το κοινό χαρακτηριστικό όλων αυτών των δήθεν διαφορετικών και αντιμαχόμενων πολιτικών δυνάμεων; Ο παρασιτισμός.

Εφόσον κάνω αναφορά στην Μακεδονία, οφείλω να μνημονεύσω και τον Μακεδονομάχο - Μνημονιομάχο πρωθυπουργό και τις παρατρεχάμενες εθνοκοτούλες. Ολοι οι «φίλοι και σύμμαχοι» όπου σταθούν και όπου βρεθούν, «Μακεδονία» ονομάζουν την Φυρομία και οι ανυπότακτοι Ελληναράδες μας λένε «ψιχαλίζει»… 

*ο Ατταλος Γ΄ κατέστησε την Ρώμη κληρονόμο του Ελληνιστικού κράτους της Περγάμου

** ο Αριστοφανικός «ήρωας» θυμήθηκε την ειρήνη, όταν οι Σπαρτιάτες μπήκαν και λεηλατούσαν την Αττική, με τους οποίους έκανε ιδιωτική συνθήκη ειρήνης !!! (ότι έκανε και ο Πήλιο Γούσης δηλαδή). Δεν σκέφτηκε βέβαια να κάνει πρωτύτερα συνθήκη ειρήνης με τις δεκάδες Ελληνικές πόλεις, που επαναστατούσαν εξ αιτίας της Περικλεούς τυραννίας και καταλήστευσης τους για την ανέγερση του Παρθενώνα και εξολοθρεύονταν από την Αθηναϊκή «δημοκρατία». 
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 22, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μακεδονία (αφιερωμένο στην βολευτή κα Γαϊτάνη και λοιπούς «αγωνιστές της ειρήνης»)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator