Ο ΓΑΠ “πολεμάει” την φτώχια από πεντάστερα ξενοδοχεία

0


Χοντρά τα «έχωσε» η Μπεατρίζ Ταλεγκόν, γραμματέας της παγκόσμιας σοσιαλιστικής νεολαίας, στους συνέδρους της Σοσιαλιστικής Διεθνούς –και εννοείται στον πρόεδρό της, Γιώργο Παπανδρέου- που συνεδριάζει αυτές τις ημέρες λίγο έξω από τη Λισαβόνα. Ειδικότερα, την ώρα που συζητούσαν για τη φτώχεια και τη νεοφιλελεύθερη επίθεση, η Beatriz Talegón, πήρε το λόγο και τους είπε ότι όλα αυτά είναι υποκρισία. Πόσο μάλλον, συνέχισε, που μένουν και κάνουν το συνέδριό τους σε ένα από τα πιο κυριλάτα ξενοδοχεία της Πορτογαλίας, στο πεντάστερο Miragem, στην περιοχή Κασκάϊς, όπου ζουν όλοι οι πάμπλουτοι πορτογάλοι. Να σημειωθεί, σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο ότι τα γεύματα των «σοσιαλιστών» τα πλήρωσε ο Δήμος του Κασκάϊς, τον οποίο κατέχει η Δεξιά (!). Στο συνέδριο μετείχαν, εκτός των άλλων, η γαλλίδα σοσιαλίστρια (αντιπρόεδρος της σοσιαλιστικής Διεθνούς), Σεγκολέν Ρουαγιάλ, ο επικεφαλής του πορτογαλικού σοσιαλιστικού κόμματος, António José Seguro, κ.λ.π. Από ελληνικής πλευράς μετείχε και ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών, κ.Σαχινίδης.

Βλέπε επίσης:

Το σάϊτ του ξενοδοχείου


Δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας Publico, με το βίντεο της Ταλεγκόν


Η Ταλεγκόν στην ιστοσελίδα της στο Facebook

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 13, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο ΓΑΠ “πολεμάει” την φτώχια από πεντάστερα ξενοδοχεία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator