ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ

0


Έχουν βάλει στόχο να εξοντώσουν τους Έλληνες γιατί ξέρουν ότι είναι ο μεγαλύτερος εχθρός των παγκοσμιοποιητών και της νέας τάξης πραγμάτων. Οι δανειστές, με τους ντόπιους δωσίλογους αλλά και τις Τράπεζες, θέλουν να καταχρεώσουν τον λαό φορτώνοντάς του το δικό τους χρέος. Κανείς όμως από τους πολιτικούς ταγούς δεν λέει τίποτε. Και κανένα από τα κόμματα δεν λένε την αλήθεια. Ότι δηλαδή οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ!
ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ! Γι΄αυτό τον λόγο παίρνονται νέα μέτρα σφαγής και θα παρθούν άλλα. Ο Μέργος το είπε (ή του ξέφυγε), ότι ο κατώτατος μισθός θα κατέβει κι άλλο. Και θα κατέβει, νάστε βέβαιοι!
Αύριο η μεγάλη αποκάλυψη, η οποία έρχεται ως συνέχεια της προηγούμενης αποκάλυψής μας, (δείτε εδώ: ΚΡΑΤΟΣ & ΤΡΑΠΕΖΕΣ “ΕΚΛΕΨΑΝ” 93 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ!)
Φόρτωσαν τον λαό με ακόμη περισσότερα δις τα οποία είναι χρέος των τραπεζών αλλά τα πέρασαν δολίως στις πλάτες του λαού.
http://indobserver.blogspot.gr
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 13, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator