Στο αυτόφωρο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση στις Σκουριές

0


Συγκεντρωμένο πλήθος βρίσκεται αυτή τη στιγμή συγκεντρωμένο έξω από τα δικαστήρια Πολυγύρου όπου αναμένεται να περάσει αυτόφωρο ο 54χρονος μέλος της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας στην επίθεση στο εργοτάξιο στις Σκουριές. Στο πλευρό του βρίσκονται αλληλέγγυοι από τα γύρω χωριά μεταξύ και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Ιγγλέζη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδιας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο δάσος των Σκουριών στα πλαίσια των επαφών του με την «Ελληνικός Χρυσός».

Η αστυνομία κατηγορεί τον 54χρονο Λάζαρο Τόσκα για ηθική αυτουργία στην επίθεση στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός τα ξημερώματα της Κυριακής κατηγορία που βασίζεται σε μαρτυρίες υπαλλήλων της εταιρείας. Για ηθική αυτουργία κατηγορούνται επίσης δυο μέλη του Παρατηρητήριου Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων τα οποία αναζητούνται. Πρόκειται για τους Αποστόλη Παπαγεωργίου και Μαρία Καδόγλου. Οι κατηγορίες για ηθική αυτουργία βασίζονται στη συμμετοχή τους σε διαδηλώσεις και καλέσματα σε διαμαρτυρίες κατά της εταιρείας και της μεταλλευτικής δραστηριότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tvxs.gr, ο κ. Τόσκας συνελλήφθη σε μια καφετέρια ενώ η αστυνομία αναζητά κι άλλα άτομα. Χθες έγιναν 31 προσαγωγές ατόμων που στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς δεν βρέθηκε κάνενα στοιχείο σε βάρος τους. Πριν από λίγη ώρα έγινε ακόμη μία προσαγωγή μιας γυναίκας από την Μ. Παναγιά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα εμφάνισε προβλήματα υγείας και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Παλαιοχωρίου φρουρούμενη από αστυνομικούς.

Η αστυνομία ερευνά τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ερευνών από το βιολογικό υλικό που βρέθηκε στην ευρύτερη περιοχή όπου σημειώθηκε η εμπρηστική επίθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικοί συνέλεξαν κηλίδες αίματος, αλλά και υλικό που εντοπίστηκε σε μία κουκούλα, υπολείμματα τσιγάρων, έναν πυρσό και μια χειρουργική μάσκα.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, αναφέρουν ότι δεν πραγματοποιήθηκε ομηρία κατά την επίθεση κατά της «Ελληνικός Χρυσός» καθώς οι υπάλληλοι «σεκιούριτι» όταν είδαν την ομάδα περίπου 40 ατόμων που έφτασε στο σημείο οπισθοχώρησαν.

Οι καταθέσεις των ανθρώπων της εταιρείας


http://tvxs.gr
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 18, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στο αυτόφωρο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση στις Σκουριές"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator