ΤΑ ΑΚΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ (video)

0


Το έγραψε ο Βασίλης Στεργιόπουλος

Βρεθήκαμε σήμερα για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες στο Κέντρο Υγείας Κιάτου. Αφορμή υπήρξε η επίσκεψη του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου Κυρίου Ιωάννη Λαουδιά. Η επίσκεψη είχε χαρακτήρα ενημερωτικό για τον Διοικητή του Νοσοκομείου ο οποίος θέλησε να καταγράψει τα πολλά προβλήματα του Κέντρου Υγείας Κιάτου, αλλά και άλλων Κέντρων Υγείας του Νομού, αυτοπροσώπως. Παρόντες στην επίσκεψη του, εκτός του Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Κιάτου, Γιατρού Τάσου Χωρέμη και του προσωπικού, ήταν ο Δήμαρχος Σικυωνίων και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Πρόσωπο με πρόσωπο οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Υγείας, ανέφεραν στον Διοικητή, τα χρονίζοντα και διαρκώς διογκούμενα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ακούσαμε ότι τα γάντια μιας χρήσεως, γίνονται γάντια πολλών χρήσεων, ακούσαμε ότι η επισκέπτρια Υγείας δεν έχει τα μέσα να προσφέρει τις υπηρεσίες της όπως αρμόζει. Ακούσαμε την μοναδική παιδίατρο να αναφέρει τις δυσκολίες να εξυπηρετήσει τα παιδιά που την χρειάζονται. Ακούσαμε ότι η σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων μπορεί να τεθεί οποιοδήποτε στιγμή σε κίνδυνο, ακούσαμε ότι το κόστος συντήρησης των παμπάλαιων ακτινογραφικών μηχανημάτων είναι ασύμφορο. Ακούσαμε, καιάκουσε και σημείωσε, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου.Η πραγματικότητα είναι ότι το Κέντρο Υγείας Κιάτου , λειτουργεί χάρις στο φιλότιμο των εργαζομένων αφού οι εγκαταστάσεις αναμένεται να επισκευαστούν αν προχωρήσει το πρόγραμμα στο οποίο έχει ενταχθεί η ανακαίνιση. Ο κύριος Λαουδιάς ανέφερε ότι είναι πολύ πιθανό να αρχίσουν οι εργασίες σε λίγους μήνες αλλά δεν είναι και σίγουρο, μια που υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο καθυστέρησης. Αναφέρθηκε στην συζήτηση ως η καλύτερη λύση, και ως ευχής έργο, η μεταφορά των ιατρείων και των Ιατρικών υπηρεσιών, του ΙΚΑ στο Κέντρο Υγείας ή το αντίστροφο. Στην παρούσα χρονική περίοδο κάτι τέτοιο παραμένει στην σφαίρα της φαντασίας, και υφίσταται ως ευχή και μόνο. Στο video που θα δείτε, θα καταλάβετε ποια, και πόσο μεγάλα, προβλήματα αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι. Η sikiona.gr θεωρεί ότι η παρούσα κατάσταση στο κέντρο Υγείας Κιάτου και στα άλλα Κέντρα Υγείας του Δήμου Σικυωνίων δεν τιμά κανέναν. Αναγνωρίζουμε τις προσπάθειες της Δημοτικής αρχής, αναγνωρίζουμε και τις προσπάθειες του Διευθυντή του Κέντρου Υγείας, αναγνωρίζουμε και την καλή πρόθεση του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου. Η αναγνώριση όμως δεν λύνει τα προβλήματα, και είναι βέβαιο, ότι, αν δεν πιέσει η Δημοτική αρχή, με την συμπαράσταση όμως και κατα απαίτηση όλων των Δημοτών, προς την κατεύθυνση της Κεντρικής εξουσίας, τι Κέντρο Υγείας θα οδηγηθεί σε πλήρη μαρασμό, και οι φιλότιμοι εργαζόμενοι στην κατάρρευση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ


Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 19, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΑ ΑΚΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator