Παρουσίαση του βιβλίου «Κύπρος 1974 - Η μεγάλη προδοσία»

0


«Κύπρος 1974 - Η μεγάλη προδοσία» του Κωνσταντίνου Δημητριάδη από τις εκδόσεις «Πελασγός». 

Οι εκδόσεις «Πελασγός» έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην παρουσίαση της β' έκδοσης του βιβλίου με τίτλο «Κύπρος 1974 - Η μεγάλη προδοσία» του ιστορικού ερευνητή Κωνσταντίνου Δημητριάδη πού θα πραγματοποιηθεί στον Πειραιά στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά (Λουδοβίκου 1, πλατεία Οδησσού, 2ος όροφος, παραπλεύρως τερματικού σταθμού ΗΣΑΠ) την Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013 και ώρα 7:00 μ.μ. 

Κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο Ιωάννης Κακολύρης, ιστορικός ερευνητής και συγγραφέας, τέως αντιπρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών, καθώς και ο συγγραφέας του βιβλίου Κωνσταντίνος Δημητριάδης. Χαιρετισμό θα απευθύνουν για τις εκδόσεις «Πελασγός» ο Γιάννης Γιαννάκενας, καθώς και ο Αντώνης Δούλας, βετεράνος πολεμιστής της ΕΛΔΥΚ το 1974, Γραμματέας του Συλλόγου «Βετεράνοι Πολεμιστές Κύπρου» και η Ελένη Γρίβα, Γραμματέας στον «Σύλλογο για τα ανθρώπινα δικαιώματα Οικογενειών Αγνοουμένων & Πεσόντων Κύπρου». Συντονιστής θα είναι ο Γραμματέας της Επιτροπής Ενημερώσεως επί των Εθνικών Θεμάτων Σπύρος Δημητρίου. 

Η παρουσία σας θα τιμήσει όλους όσους αγωνίζονται για να λάμψει επιτέλους η μία και μοναδική αλήθεια, για το τι πραγματικά έγινε εκείνες τις μαύρες μέρες του καλοκαιριού του 1974 στην Κύπρο μας, χωρίς να παρέχεται κάλυψη στις «ιερές αγελάδες» της τότε πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του τόπου, πριν και μετά την τουρκική εισβολή στην Μεγαλόνησο. 
Δημοσίευση: Μαρτίου 08, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Παρουσίαση του βιβλίου «Κύπρος 1974 - Η μεγάλη προδοσία» "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator