Ο εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος, ο κύριος "30 ευρώ η απάντηση", καλείται από τον ΣΔΟΕ

1


Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να φαίνεται, αλλά και να είναι τίμια. Και να το αποδεικνύει κιόλας κάθε μέρα. Ο λόγος, για τον πρώην ΠΑΣΟΚ που αναβαπτίστηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, τον εργατολόγο Αλέξη Μητρόπουλο ο οποίος καλείται από τον ΣΔΟΕ για εξηγήσεις διότι είναι «ανοικτός». Μια αμοιβή 1 εκατ. δολαρίων που πήρε το 1999 και δεν έκοψε απόδειξη αποκαλύφθηκε από τον ΣΔΟΕ. Η υπόθεση αφορά κληρονομιές πελάτη του κ. Μητρόπουλου από τις ΗΠΑ ενώ φέρεται να μην πλήρωσε και τους δύο δικηγόρους του γραφείου που είχαν αναλάβει την υπόθεση και οι οποίοι κατέφυγαν στα δικαστήρια.
Δημοσίευση: Μαρτίου 11, 2013

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος, ο κύριος "30 ευρώ η απάντηση", καλείται από τον ΣΔΟΕ"
Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ.


16 Μαρτίου 2013 στις 1:22 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator