Κύπρου Χρυσόστομος: "Στην διάθεση της Κύπρου όλη η εκκλησιαστική περιουσία" (video)

0


Ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος βγήκε μπροστά και σε συνάντηση με τον πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη δήλωσε ότι η εκκλησία θέτει όλη την περιουσία της προκειμένου η χώρα να σταθεί στα δικά της πόδια, να μην καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα του τόπου, να στηριχθεί ο κυπριακός λαός και το βασικότερο να προετοιμαστεί η έξοδος της Κύπρου από το καταστροφικό ευρώ.

Ο αρχιεπίσκοπες κατέθεσε συγκεκριμένη πρόταση εξόδου από την κρίση, η οποία προνοεί την έκδοση κρατικών ομολόγων εκτιμώντας πως ο λαός θα σταθεί δίπλα στην προσπάθεια αυτή λέγοντας πως μπορεί να υποθηκευθεί η μεγάλη περιουσία της Εκκλησίας και το αντίτιμο να δοθεί σε ομόλογα τα οποία θα πάρουν όλες οι Μητροπόλεις, τα Μοναστήρια και οι ενορίες υποστηρίζοντας πως η όλη κατάσταση είναι διαχειρίσιμη.

Έκλεισε δίνοντας συγχαρητήρια στους βουλευτές για την ορθή απόφαση που έλαβαν στέλνοντας μήνυμα στην Ευρώπη ότι πρέπει να μάθει επιτέλους να σέβεται και τους μικρούς.

Πες τα Χρυσόστομε, όπως λέει κι ο λαός!

Να λοιπόν ένας ιεράρχης που δεν καταπίνει τη γλώσσα του, βγαίνει μπροστά, μιλάει αντρίκια και καταθέτει πρόταση. Να τον φέρουμε σηκωτό στην Ελλάδα!

Δημοσίευση: Μαρτίου 20, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κύπρου Χρυσόστομος: "Στην διάθεση της Κύπρου όλη η εκκλησιαστική περιουσία" (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator