ΑΥΡΙΟ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ… ΣΑΝ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΨΕΜΑ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ

0


Αύριο 1 Απριλίου, στις 6 το απόγευμα στο νεκροταφείο της Ζωοδόχου Πηγής στην Κόρινθο, θα γίνει η κηδεία της άτυχης 25χρονης Κατερίνας που έχασε τη ζωή της στα Ίσθμια ενώ επέστρεφε από τη δουλειά της .

Η άτυχη νεαρή τη στιγμή της ανταλλαγής πυρών και ενώ ήταν βαριά τραυματισμένη κάλεσε στο τηλέφωνο το φίλο της λέγοντάς του: «Έλα να με πάρεις, χτυπήθηκα, είμαι γεμάτη αίματα». Αυτά ήταν και τα τελευταία λόγια της σύμφωνα με το «korinthostv». 

Ο φίλος της ήταν εκείνος που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε 25 λεπτά αργότερα. Η γυναίκα ζούσε στην Κόρινθο και εργαζόταν ως λογίστρια στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου. Η 25χρονη μάλιστα τηλεφώνησε και στην προϊσταμένη της στην οποία είπε ότι πυροβολήθηκε.

Ο τραυματισμός της δεν έγινε αντιληπτός από τους αστυνομικούς, οι οποίοι συνέχισαν την καταδίωξη. Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κορίνθου, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση (καθώς είχε τραυματιστεί στο συκώτι) αλλά γύρω στις 3 τα ξημερώματα υπέκυψε.
Δημοσίευση: Μαρτίου 31, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΥΡΙΟ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ… ΣΑΝ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΨΕΜΑ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator