Σαμαρά ενημέρωσε τη Μέρκελ σε παρακαλώ.

0


Να οι Πούτιν και Μεντβέντεφ πως αξιοποιούν την κρίση στην Κύπρο για να επαναεισάγουν στη χώρας τους τις καταθέσεις των Ρώσων από τις τράπεζες του εξωτερικού. Ένας χοντρός πανικός είναι το καλύτερο όπλο γιατί από τη μια εσύ είσαι αραχτός και από την άλλη, οι άλλοι τρέχουν.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, μετά από εντολή του πρωθυπουργού Μεντβιέντεφ το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών απέστειλε χθες στις πρεσβείες της Ρωσίας σε όλο τον κόσμο και ειδικά στις χώρες της ευρωζώνης ειδική «οδηγία» με την οποία συμβουλεύει του Ρώσους πολίτες των χωρών αυτών, αλλά και τις ρωσικές εταιρίες να αποσύρουν «άμεσα» τις επενδύσεις τους από τις δυτικές τράπεζες και τους δυτικούς χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς.

Έρχεται τώρα η ώρα να πληρώσουν όλες ανεξαίρετα οι χώρες της Ε.Ε, η Ε.Κ.Τ αλλά και κάθε άλλη ανεπτυγμένη χώρα το μάρμαρο της πολιτικής της Γερμανίας, αφού τα 5,8 δις ευρώ που εξαναγκάζουν την Κύπρο να καταβάλει, ισοδυναμούν με διαρροές ρώσικων κεφαλαίων κάποιων εκατοντάδων δις από τις τράπεζες εκτός Ρωσίας στη Ρωσία. Αυτό είναι ένα ατράνταχτο αποδεικτικό στοιχείο ότι η πολιτική της Γερμανίας προκαλεί συστημικό κραδασμό και συνιστά παγκόσμιο κίνδυνο.

Σαμαρά ενημέρωσε τη Μέρκελ σε παρακαλώ.

Δημοσίευση: Μαρτίου 24, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σαμαρά ενημέρωσε τη Μέρκελ σε παρακαλώ."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator