Δημοσιεύματα φωτιά: Απόσυρση καταθέσεων από συνεργάτες του προέδρου της Κύπρου πριν το «κούρεμα»

0


Τα τελευταία 24ωρα δίνουν και παίρνουν οι πληροφορίες που φέρουν συνεργάτες του Προέδρου της Δημοκρατίας, όπως και οικονομικούς παράγοντες, να έχουν αποσύρει τις τελευταίες δύο εβδομάδες τεράστια ποσά από κυπριακές τράπεζες και να τα μετέφεραν στο εξωτερικό.

Παρά τις εξ αντιθέτου διαβεβαιώσεις των κυβερνώντων, αυτοί οι άνθρωποι γνώριζαν ότι βρισκόταν στο τραπέζι το επικείμενο «κούρεμα» στις καταθέσεις και ότι οι Γερμανοί θα πίεζαν προς αυτή την κατεύθυνση και ότι υπήρχε ένα πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να περάσει το «κούρεμα».

Οι πληροφορίες δεν είναι αόριστες, γι’ αυτό ο Πρόεδρος Αναστασιάδης επιβάλλεται να ζητήσει αμέσως πληροφόρηση από τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας που μπορεί να εξασφαλίσει αυτά τα στοιχεία, για το ποιοι είναι αυτοί που έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό το τελευταίο διάστημα.

Αφενός για να διαπιστωθεί το βάσιμο αυτών των πληροφοριών που εμπλέκουν συνεργάτες του Προέδρου και αφετέρου για να ενημερωθεί ο κόσμος, τον οποίο ο Πρόεδρος διαβεβαίωσε ότι δεν θα τον κρατά στο σκοτάδι.

Πηγή: philenews.com
Δημοσίευση: Μαρτίου 19, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δημοσιεύματα φωτιά: Απόσυρση καταθέσεων από συνεργάτες του προέδρου της Κύπρου πριν το «κούρεμα»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator