ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ - ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ...

0


Ένα σοβαρό αδίκημα διαπράττουν κάθε μέρα στα φανάρια της τροχαίας Τσιγγάνοι, Ρουμάνοι, και Βούλγαροι.

Κάθε μέρα από το πρωί ως το μεσημέρι, στα κράσπεδα των πεζοδρομίων και στις νησίδες της διασταύρωσης, ανήλικα παιδιά, κρατώντας βρέφη που, βρίσκονται μονίμως σε κατάσταση ύπνωσης, ζητιανεύουν φορτικά από τους οδηγούς των οχημάτων που σταματούν στο κόκκινο, και από τους περαστικούς.

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό αφού ταυτόχρονα διαπράττονται τουλάχιστον δύο αδικήματα που είναι αυτόφωρα και αυτεπάγγελτα σε ότι αφορά την υποχρέωση των Αρχών. Αυτό της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, και αυτό της επαιτείας.

Οι πληροφορίες από τους περιοίκους, αναφέρουν ότι διαπράττεται και το αδίκημα της εκμετάλλευσης ανηλίκων από τους γονείς τους, ή και από άσχετα πρόσωπα. Τα πεζοδρόμια έχουν μοιραστεί όπως αναφέρουν οι περίοικοι, και κάθε μεσημέρι έρχονται ενήλικα πρόσωπα που παραλαμβάνουν τους ανήλικους και τις εισπράξειςκαι αναχωρούν για να εμφανιστούν πάλι την επομένη το πρωί.

Αρκετές φορές γίνονται ομηρικοί καυγάδες, αν τσιγγάνοι προσπαθήσουν να ζητιανέψουν σε εκείνα τα σημεία. Παρεμβαίνουν οι προαγωγοί των ανηλίκων, και πολλές φορές με την βία απομακρύνουν τους παρείσακτους.

Η Αστυνομία περνά από το σημείο, αλλά μόλις εμφανιστεί περιπολικό, οι ανήλικοι εξαφανίζονται για να εμφανιστούν μόλις φύγει.

Το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό. Μπορεί να φανταστεί κάποιος, τι θα γίνει αν ένα αυτοκίνητο ξεφύγει από την πορεία του, ή αν ένας οδηγός νταλίκας δεν προσέξει τα παιδάκια που τρέχουν δίπλα από τους τροχούς του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δημοσίευση: Μαρτίου 14, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ - ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator