Εικόνα – ντροπή στο Σύνταγμα: Έκαναν την παρέλαση τραγέλαφο!

0


Αστυνομία παντού, κάγκελα, δρόμοι αποκλεισμένοι υπό των φόβο επεισοδίων!

Μάλιστα με απόφαση της δημοτικής αρχής, η μπάντα του δήμου στάθηκε σε σημείο που δεν επέτρεπε στους δημοσιογράφους να βλέπουν ούτε τους επισήμους ούτε τα παιδιά που θα έκαναν παρέλαση.

Αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί ένταση.

Όταν οι δημοσιογράφοι απείλησαν να φύγουν και να μην καλύψουν την παρέλαση, η Αστυνομία παρενέβη και τους οδήγησε σε άλλο σημείο, όπου μπορούσαν να βλέπουν.

Αλλά δεν χρειάζονται πολλές περιγραφές! 

Κάντε κλικ στην φωτό παραπάνω και δείτε μια σημερινή πανοραμική εικόνα από το Σύνταγμα που κάνει τον γύρο των social media!

Ντροπή!
Δημοσίευση: Μαρτίου 24, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εικόνα – ντροπή στο Σύνταγμα: Έκαναν την παρέλαση τραγέλαφο!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator