Κιάτο: Εγκαταλείπουν τα ζώα στη χωματερή

0


Ο Βασίλης Στεργιόπουλος δημοσίευσε στην ιστοσελίδα www.sikiona.gr τις φωτογραφίες και το βίντεο που δείχνουν πως στην παράνομη χωματερή της Λιτσάρδας του Δήμου Σικυωνίων δεν συντελείται μόνο ένα έγκλημα εις βάρος του φυσικού περιβάλλοντος. Εκεί κάτοικοι της περιοχής συνηθίζουν να εγκαταλείπουν ό,τι άψυχο ή έμψυχο δεν θέλουν πια. Μέσα από τους σωρούς των σκουπιδιών ξεπροβάλλουν ζουν περίπου 40 σκυλιά. Τα ζώα είναι πεινασμένα και επιβιώνουν κακήν κακώς με ό,τι βρίσκουν στα απορρίμματα, ενώ είναι τελείως εκτεθειμένα στις μολύνσεις.


Η αξιόλογη προσπάθεια στείρωσης, καταγραφής και περίθαλψης που γίνεται από Επιτροπή για τη φροντίδα - περίθαλψη των αδέσποτων ζώων του Δήμου Σικυωνίων κινδυνεύει να ακυρωθεί από τους ίδιους τους δημότες αφού θεωρούν τα ζώα αντικείμενα και τα πετούν χωρίς τύψεις χωρίς να νοιάζονται τι θα απογίνουν αυτά τα πλάσματα εκεί.

Η έλλειψη φιλοζωική κουλτούρας στους κατοίκους αυτής της χώρας διαπιστώνεται με κάθε τρόπο σε κάθε τόπο. Θυμίζουμε ότι επιθυμούν να βοηθήσουν εθελοντικά στη στείρωση των αδέσποτων ζώων της γειτονίας μπορούν να επικοινωνούν με τη δημοτική σύμβουλο Ελένη Παπαθανασίου στα τηλέφωνα: 2742025994 και 2742020597. Οι στειρώσεις γίνονται δωρεάν από τον Δήμο Σικυωνίων όπως ορίζει ο νόμος 4039/2012.
Δημοσίευση: Μαρτίου 02, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κιάτο: Εγκαταλείπουν τα ζώα στη χωματερή"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator