ΕΚΤΑΚΤΟ: Χάος αυτή την ώρα στην Κύπρο - Στην κόψη του ξυραφιού το νησί... (live video)

0



Οι πληροφορίες που φτάνουν πλέον από την Κύπρο είναι εξαιρετικά δυσάρεστες. Φαίνεται πως αυτή την ώρα ζούμε την κορύφωση του δράματος που ξεκίνησε από το περασμένο Σάββατο.

Στους δρόμους της Λευκωσίας επικρατεί ένταση και αναβρασμός και οι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται σε κόκκινο συναγερμό.

Μετά την είδηση για κλείσιμο της Λαϊκής Τράπεζας, εκατοντάδες εργαζόμενοι στην τράπεζα που ωθούνται στην απόλυση συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο της κυπριακής Βουλής των Αντιπροσώπων.

Οι περίπου 500 υπάλληλοι της Λαϊκής Τράπεζας βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που παρατάχθηκαν έξω από το κτίριο της κυπριακής Βουλής όπου σε λίγο προγραμματίζεται να ξεκινήσει συνεδρίαση για την έγκριση της δημιουργίας Tαμείου Αλληλεγγύης.

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης ξέσπασαν μικρής έκτασης επεισόδια μεταξύ αστυνομικών και εργαζομένων της Λαϊκής Τράπεζας, αλλά και πολιτών, που πληροφορήθηκαν την πρόθεση της κυβέρνησης να κλείσει την τράπεζα, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΡΙΚ.

Παρακολουθήστε σε απ' ευθείας σύνδεση με την Κύπρο τις δραματικές εξελίξεις.

Δημοσίευση: Μαρτίου 21, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΚΤΑΚΤΟ: Χάος αυτή την ώρα στην Κύπρο - Στην κόψη του ξυραφιού το νησί... (live video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator