ΤΩΡΑ - Οι πρώτες εικόνες από την φυγάδευση του Σαλμά - Τραυματίες στο Μεσολόγγι (video)

0


Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν πριν από λίγα λεπτά κατά την διάρκεια φυγάδευσης του αναπληρωτή υπουργού Υγείας από το ξενοδοχείο, όπου βρίσκονταν αποκλεισμένος από εκατοντάδες πολίτες που διαμαρτύρονταν για το Σχέδιο «Αθηνά»

Σύμφωνα με πληροφορίες του cityVoice.gr, o κ.Σαλμάς, βγήκε από την πίσω πόρτα και πέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα μπροστά από την είσοδο του ξενοδοχείου, με τους διαμαρτυρόμενους να τρέχουν πίσω από το όχημα πετώντας πέτρες, ενώ από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός!!!
Την ίδια ώρα στο έδαφος έπεσε και ένας άντρας ο οποίος όπως θα δείτε στο βίντεο λιποθύμησε από ρίψη χημικών που έκανε η αστυνομία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο.
Στο σημείο επικράτει πανικός, καθώς οι κάτοικοι είναι εξοργισμένοι από την στάση του υπουργού ενώ διαμηνύουν ότι θα κινηθούν νομικά εναντίον του.
Δημοσίευση: Μαρτίου 10, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΩΡΑ - Οι πρώτες εικόνες από την φυγάδευση του Σαλμά - Τραυματίες στο Μεσολόγγι (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator