Πάγωσαν στον ΣΚΑΙ από την αθώωση Κασιδιάρη (video)

1


Η είδηση αθώωσης του Ηλία Κασιδιάρη, του βουλευτή της Χρυσής Αυγής έσκασε σαν βόμβα εν αιθρία στα κεφάλια των δημοσιογράφων.
Αυτών των δημοσιογράφων που είναι βαλτοί εκεί για να κρατάνε στην θέση του το σάπιο σύστημα με τους κλεφταράδες πολιτικούς του.
Δεν άρεσαν και πολύ οι δηλώσεις του βουλευτή στους Δημοσιογράφους λοιπόν, και άρχισαν να αναρωτιούνται επί λέξη για το τι θα συμβεί σε όλους αυτούς σε περίπτωση που γίνει εξουσία η Χρυσή Αυγή.
Εμείς ως απλοί πολίτες διερωτόμαστε...
Γιατί αυτός ο πανικός;
Αν είστε καθαροί και εντάξει στην δουλειά σας δεν θα σας συμβεί τίποτα απολύτως.
Αν όμως δεν είστε καθαροί, αν δεν κάνετε σωστά την δουλειά σας, και σκεπάζετε τους πολιτικούς που εξαθλίωσαν τον λαό μας, τότε δεν θέλει πολύ σκέψη για το τι θα σας συμβεί.
Θα κλείσουν τα κανάλια σας και θα έχετε την τύχη του Παπαγεωργόπουλου στην καλύτερη περίπτωση.

Αυτό θα σας συμβεί...
Δημοσίευση: Μαρτίου 09, 2013

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πάγωσαν στον ΣΚΑΙ από την αθώωση Κασιδιάρη (video)"
Ανώνυμος είπε...

Tι θα γινει με σας τους καφρους δημοσιογραφους ανθελληνες προδοτες ? απλα μετα απο δικες ενας ενας θα παιρνετε τον δρομο του Ακη . Εκει να σαπισετε στη φυλακη . Φυσικα αυτο θα γινει οταν θαρθη η Χρυση Αυγη στην εξουσια ....θαρθη η ωρα ολων των προδοτων δημοσιοκαφρων.....αντε γεια χαρα !


9 Μαρτίου 2013 στις 10:07 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator