1η Συνάντηση φίλων Κώστα Λάμπουρα - Σπαθοβούνι 31/3/2013

0




Σήμερα το πρωί στην πίστα αγωνιστικού αυτοκινήτου στο Σπαθοβούνι έγινε η 1η Συνάντηση φίλων Κώστα Λάμπουρα. Η συνάντηση είχε στόχο την δοκιμή ενός από τα αγωνιστικά αυτοκίνητα της ομάδας Lampouras Sport για να είναι "ετοιμοπόλεμο" για τις προσεχείς εκδηλώσεις της ομάδας όπως αυτή που είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε τον Ιούνιο του 2012 στην 1η Εκδήλωση αγωνιστικής συνοδήγησης. Για άλλη μια φορά ο Κώστας και η τεχνική του ομάδα μας πρόσφεραν απλόχερα την αξέχαστη εμπειρία της αγωνιστικής συνοδήγησης.
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩ

Πιστα Σπαθοβουνιου 31 Μαρτιου Κυριακη ωρα 10 ετσι ελεγε το μηνυμα απο τον Κωστα Λαμπουρα και την Αγωνιστικη του Ομαδα ,ελατε να διασκεδασουμε να ξεφυγουμε απο την καθημερινοτητα θα ζησετε εστω και για λιγο την ομορφια των αγωνων αυτοκινητου μεσα απο ενα αγωνιστικο αυτοκινητο. Ετσι και εγινε με συμμαχο ενα πολυ καλο καιρο οι πολλοι φιλοι της ομαδας μας συνοδηγησαν με τον Κωστα Λαμπουρα το αψογα προετοιμασμενο TOYOTA STARLET και πραγματι το ευχαριστηθηκαν. Τα σχολια και τα ...πειραγματα εδιναν και επαιρναν οπως ( Αμαν ...σφηνωσα και δεν μπορω να βγω απο το μπακετ η ωωχχ τι ....νερα ειναι αυτα στα ποδια του συνοδηγου ) και αλλα τετοια. Θελουμε να σας ευχαριστησουμε για την παρουσια σας και περιμενουμε τα σχολια σας για αυτη μας την προσπαθεια. Ιδιαιτερα ευχαριστουμε τον καλο φιλο Κωστα Αναγνωστοπουλο (parakato.gr) για την παρουσιαση και τις υπεροχες φωτογραφιες του. Τελος να ευχαριστησουμε τον Ηρακλη Καλομοιρη και την γυναικα του για την φιλοξενια τους στην Πιστα του Σπαθοβουνιου . Συντομα θα σας ενημερωσουμε για τις επομενες εκδηλωσεις της ομαδας μας . Να ειστε ολοι καλα !!!
Νίκος Κωτσονόπουλος
Δημοσίευση: Απριλίου 01, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "1η Συνάντηση φίλων Κώστα Λάμπουρα - Σπαθοβούνι 31/3/2013"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator