Συναγερμός για λευκό φορτηγό πιθανότατα με τους δολοφόνους της 25χρονης Κατερίνας!

0


- Στο "πόδι" είναι αυτή την ώρα η Ελληνική Αστυνομία
- Πιθανόν να προσπαθήσουν να περάσουν στην Αλβανία οι δραπέτες
- Στη Θεσσαλονίκη το κλεμμένο βαν των κακοποιών

Έχει δοθεί σήμα σε όλες τις Αστυνομικές Διευθύνσεις και έχουν στηθεί μπλοκα σε όλη τη χώρα!
Το μεσημέρι εθεάθη το κλεμμενο λευκο βαν Transporter από την Κορινθο, στη Θεσσαλονίκη.
Οι αρχές θεωρούν ότι είναι πιθανόν, οι επικίνδυνοι δραπέτες να προσπαθήσουν να περάσουν τα σύνορα για "βγουν" στην Αλβανία.

Στους Αστυνομικούς έχει δοθεί εντολή να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην προεσέγγιση του λευκού βαν, καθώς μέσα ενδέχεται να είναι οπλισμένοι οι αδίστακτοι κακοποιοί.

Την ίδια ώρα, συγγενείς και φίλοι, λένε το τελευταίο αντίο, στην 25χρονη Κατερίνα, που "έσβησε" από τα πυρά των κακοποιών, στην Κόρινθο.

Δημοσίευση: Απριλίου 01, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συναγερμός για λευκό φορτηγό πιθανότατα με τους δολοφόνους της 25χρονης Κατερίνας!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator