ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΦΛΟ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ: "ΔΕΝΔΙΑ, Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ"

0


Toν κύριο Δένδια, τον υπουργό που κάθε Παρασκευή βράδυ κάνει σιδηρόφρακτα σουλάτσα στο κέντρο της Αθήνας με 200 συνοδευτικά, μοτοσυκλετιστές της Ομάδας Δίας που κυκλοφορούν με τρύπια παντελόνια(ειδικά στην επαρχία)και όπλα με ανεκτή δύναμη πυρός πληρωμένα από την τσέπη τους μήπως και την βγάλουν καθαρή στη συνάντηση με κανέναν Κόλα, Αλβανό δολοφόνο που έχει πάντα το Καλάσνικοφ στο μαξιλάρι του, δεν έχει τύχει να τον πετύχω πουθενά. Και φυσικά δεν θα τον πετύχω γιατί ούτε στα ίδια μέρη(δηλαδή στο ασφαλές κέντρο της Αθήνας, εκεί που πίνει καφέ ανάμεσα στις πόρνες και στους δολοφόνους)θα τον συναντήσω ούτε και στις αριστοκρατικές σάλες των φίλων του των Μασόνων θα τον πετύχω, γιατί ούτε Μασόνος είμαι, ούτε φίλος τους.

Γι αυτό θα του πω δυο κουβέντες κι ας τις βάλει καλά στο κεφάλι του.

Ο προκάτοχος του, αυτό το ανδρείκελο ο Παπουτσής(ένας ανύπαρκτος πολιτικά τύπος που τσάκισε τον κόσμο στο ξύλο και ουσιαστικά ήταν ο ιπποκόμος και ο ανθυπολοχαγός της φρουράς του προδότη Τζέφρι), για το μόνο που μέλλησε ήταν να κάνει τη φιλιππινέζα των πολιτικών: Χρησιμοποίησε την καταρρακωμένη αστυνομία για να φυλάει βουλευτές, υπουργούς και λιμοκοντόρους της δημοσιογραφίας ώστε να είναι ασφαλείς και να μην τις φάνε από το λαό που καραδοκεί και τον τρώνε οι παλάμες του.

Εαν κάνει το ίδιο σφάλμα, θα έχει το τέλος του Παπουτσή: Τον πολιτικό θάνατο. Και μια θέση στις μαύρες σελίδες της ιστορίας.

Έχει την δυνατότητα να πράξει έστω και την τελευταία στιγμή το καθήκον του ο υφιστάμενος του Σαμαρά για να μην χαρακτηριστεί κι αυτός δοσίλογος. Να λύσει τα χέρια της αστυνομίας. Στο Άργος και στην Κόρινθο που πήγα το Σαββατοκύριακο, μίλησα με αστυνομικούς, κάθισα και τους άκουσα μέσα στα χωράφια και στα μονοπάτια των μπλόκων, αφουγκράστηκα τα προβλήματα τους. Παραδόξως δεν είδα κανέναν από τους πολυδιαφημισμένους τηλεαστέρες να περάσουν από εκεί να πουν μια καλημέρα στην οικονομικά πεινασμένη αστυνομία, πιθανόν γιατί τα Καγιέν με τα οποία κυκλοφορούν δεν είναι για χωματόδρομους: Ξηλωμένες φόρμες, ρεφενέ σάντουιτς και μεσημεριανό, αλληλεγγύη στο θάρρος και στις ψυχικές δυνάμεις.

Δεν μπορώ να πω ότι είμαι από τους λεγόμενους «κολλητούς» της ΕΛΑΣ. Κι αυτό γιατί η ΕΛΑΣ (πιθανόν με άλλο πρόσωπο) αν και λιμοκτονούσα, εξακολουθεί να υπακούει τυφλά στην εξουσία και να δέρνει το λαό. Όμως μόνον αυτοί έμειναν απέναντι στους δολοφόνους που έχουν τον θάνατο για ψωμοτύρι. Και οφείλουμε να τους στηρίξουμε. Ειδικά τους Αμεσοδρασίτες.

Η αστυνομία λοιπόν απαιτεί: Καλύτερα όπλα, νέα νομοθεσία για την κατοχή και χρήση των όπλων (όχι μόνον τα Καλάσνικοφ ιδιώνυμο αλλά και τα εννιάρια και όλα όσα πιστόλια κυκλοφορούν και ιδιώνυμο και οι ληστείες στα σπίτια και στους δρόμους, με λίγα λόγια επικήρυξη στους κατσιαπλιάδες και ειδικά σε Αλβανούς ιδεολόγους φονιάδες απο τους οποίους δεχόμαστε οργανωμένη επίθεση σαν λαός, μας μισούν αυτοί) και στο δεύτερο αλτ των αποδεδειγμένα σκληρών κακοποιών, πυρ στο ψαχνό.

Τίθεμαι αναφανδόν υπέρ. Και ας κακοχαρακτηριστώ. Δεν με ενδιαφέρει. Πιο σκληρή αστυνομία όχι μέσα στη πόλη και στα αστικά πλήθη. Αλλά απέναντι στο οργανωμένο έγκλημα. Ο Κόλα(μου είπε ένας αστυνομικός)κοιμόταν με τις αφίσες του Ουτσεκά κάτω από το κρεβάτι του. Η επίθεση έχει να κάνει με εθνικές διαφορές. Ελπίζουμε καραφλέ υφιστάμενε του Σαμαρά να το έχεις καταλάβει.

Δένδια, έχεις μια ευκαιρία. Δυο μάτια σε παρακολουθούν. Είναι τα μάτια της ψυχής της 25χρονης Κατερίνας. Που επί των ημερών σου, χάθηκε ένας ακόμα Έλληνας πολίτης. Είσαι εν δυνάμει φονιάς εξ αμελείας εαν δεν εξοπλίσεις την αστυνομία. Θα ρθουν κι άλλοι νεκροί. Θα γίνει Μακελειό. Και όταν ο λαός βγει στους δρόμους, εσένα θα ψάχνει πρώτο για να κρεμάσει από τα ποδάρια.

Δημοσίευση: Απριλίου 02, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΦΛΟ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ: "ΔΕΝΔΙΑ, Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator