ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ - ΜΕ 5 ΦΟΥΣΚΩΤΟΥΣ Ο ΜΠΕΝΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΙΑ ΑΣΤΝΟΜΙΚΟΥΣ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ

0


Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε η χθεσινή πρώτη εμφάνιση του Ευάγγελου Βενιζέλου στο Υπουργείο Εξωτερικών κατά την τελική παράδοσης - παραλαβής από τον προκάτοχό του, Δημήτρη Αβραμόπουλο....

Άνθρωποι που βρέθηκαν στην τελετή, λένε ότι είδαν τον Βενιζέλο να μπαίνει στο ΥΠΕΞ περιστοιχισμένος από "5 φουσκωτούς μπόντυγκαρντς", οι οποίοι καλωδιαμένοι με ακουστικά, μετά βίας επέτρεπαν στους παριστάμενους να πλησιάσουν τον νέο Αντιπρόεδρο και Υπουργό Εξωτερικών της κυβέρνησης.
Η παρουσία των "φουσκωτών" δίπλα στον Βενιζέλο προκάλεσε αλγεινή εντύπωση σε διπλωμάτες με πολυετή πείρα, από τα μάτια των οποίων έχουν περάσει δεκάδες Υπουργοί και Υφυπουργοί. Αλλά όπως λένε, "ήταν η πρώτη φορά που βλέπαμε Υπουργό Εξωτερικών να προσέρχεται στο Υπουργείο με τέτοια ισχυρή αστυνομική παρουσία".
Ο κ. Βενιζέλος- εκτός από τους φουσκωτούς σωματοφύλακές του"- έφθασε στο ΥΠΕΞ, πλαισιωνόμενος από τέσσερις (!!!) γραμματείς. Καλά διαβάσατε: τέσσερις γραμματείς, τις οποίες πληρώνει (και αυτές) ο ελληνικός λαός.

Εικόνα από άλλες εποχές θύμισε και η εμφάνιση του Μιχάλη Χρυσοχοίδη στο νέο του κυβερνητικό πόσο.
Ο υπουργός εμφανίστηκε με μια στρατιά από αστυνομικούς που τον συνόδευαν στο υπουργείο Μεταφορών κάτι που σχολιάστηκε έντονα από τους εργαζόμενους.
Δημοσίευση: Ιουνίου 27, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ - ΜΕ 5 ΦΟΥΣΚΩΤΟΥΣ Ο ΜΠΕΝΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΙΑ ΑΣΤΝΟΜΙΚΟΥΣ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator