ΤΡΑΓΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Βουτιές από τη ράχη ενός ελέφαντα που πνίγεται

0


Οι εσθονικές αρχές διεξάγουν έρευνα γύρω από τον ιδιοκτήτη ενός τσίρκο και του αδερφού του, οι οποίοι κατηγορούνται για βασανιστήρια σε ζώο.

Όπως φαίνεται σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, μια 48χρονη ελεφαντίνα, πνίγεται σιγά σιγά μέσα σε ένα ποτάμι, ενώ ο αδερφός του ιδιοκτήτη του τσίρκο Universal Circus Renz κάνει… βουτιές από τη ράχη της!

Το τσίρκο έκανε περιοδεία στην Εσθονία, αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, και στο βίντεο, που τράβηξαν αυτόπτες μάρτυρες, φαίνεται το ζώο αρχικά να απολαμβάνει τη δροσιά του νερού και στη συνέχεια, να μη μπορεί να σηκωθεί στα πόδια της, μένοντας για αρκετά λεπτά ολόκληρο κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Καθ'όλη τη διάρκεια ο Rene Renz σκαρφαλώνει στη ράχη της και παίζει με τα νερά, διασκεδάζοντας τους θεατές.
Τελικά, αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά, τραβά το ζώο από την προβοσκίδα του για να το βγάλει στην ακτή, ενώ στο τέλος επιστρατεύεται και εκσκαφέας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ακτιβιστές της οργάνωσης Pro Wildlife κατέθεσαν επίσημο αίτημα για να διαταχθεί έρευνα για το περιστατικό.

«Οι σκηνές είναι σοκαριστικές. Είναι εμφανές ότι το ζώο που είναι μεγάλης ηλικίας είναι ανήμπορο να αντιδράσει» ανέφερε ένας εξ αυτών.


Δημοσίευση: Ιουνίου 25, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΡΑΓΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Βουτιές από τη ράχη ενός ελέφαντα που πνίγεται"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator