Οι επιλεκτικά ευαίσθητοι δεν άκουσαν για την “Κατσέλης”

0


Καλημέρα. Χαίρομαι που δε μασήσατε το θέμα της εταιρείας Κατσέλης και της πτώχευσής της που πολλά μέσα έκαναν ρεπορτάζ εκ των υστέρων και χύνουν τώρα πολλοί δημοσιογράφοι κορκοδείλια δάκρυα.
Για τους γνώστες της αγοράς η υπόθεση αυτή πλανάται τουλάχιστον ένα χρόνο απλά δεν ξέραμε πότε θα ”σκάσει”. Δεν είναι τυχαίο ότι έκαναν ραγδαίες μειώσεις προσωπικού,μείωσαν 
τη παραγωγή τους και παρέδιδαν περιορισμένη ποσότητα ακόμα και στις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετς και μάλιστα υπήρχαν μέρες που δε παρέδιδαν καθόλου διότι δεν είχαν πρώτη ύλη για να παράξουν. Και τόσο καιρό που κράτησαν το οφείλουν στις τράπεζες που τους έδιναν κατιτίς για να κινούνται, τώρα βέβαια τους είπαν απλά <>.Μόνο που τότε δεν ακουγόταν τίποτα… τώρα που ακούστηκε το μπαμ άρχισαν κάποιοι να μιλάνε και αυτοί με μισόλογα
Και για να μη ξεχνιόμαστε και να για να μη ξαναμείνουμε πάλι με το στόμα ανοιχτό απλά ξαναθυμίζω ότι και η εταιρεία ΜΕΒΓΑΛ έχει σοβαρό πρόβλημα…
Μπορεί ο διευθύνων σύμβουλός της να ταξίδεψε πρόσφατα αγκαλιά με τον πρωθυπουργό στη Κίνα αλλά οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι τουλάχιστον 5 μήνες και η διοίκηση για να παρακάμψει αυτό το εμπόδιο έχει αναθέσει τη διανομή σε εταιρείες logistics.Επίσης πληροφορούμαι ότι χρωστά πιστωτικά σε πολλούς πελάτες που όμως δεν τα έχει εκδώσει ακόμα και κάποιοι από αυτούς ήδη σταμάτησαν τη συνεργασία μέχρι τουλάχιστον να αποδοθούν τα πιστωτικά. Αυτό σημαίνει ή ότι δεν έχει ρευστότητα για να τα αποδώσει ή ότι δε θέλει να τα εκδώσει τώρα για να μη επιβαρυνθεί το ενεργητικό του ισολογισμού της.
Αναφέρω τα παραπάνω διότι πολύ φοβούμαι σε σύντομο χρονικό διάστημα και εφόσον οι τράπεζες δεν την στηρίξουν άλλο θα έχει τη κατάληξη της ΑΓΝΟ…δηλαδή άρθρο 99.
Ευχαριστώ
Δημοσίευση: Ιουνίου 26, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι επιλεκτικά ευαίσθητοι δεν άκουσαν για την “Κατσέλης”"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator