Μετράνε ώρες οι καταζητούμενοι δολοφόνοι - Θέμα χρόνου η ειδική επέμβαση - Στη Ναυπακτία ο αρχηγός της αστυνομίας

0


Σε στενό κλοιό βρίσκονται οι δραπέτες από τις ειδικές επίλεκτες ομάδες πρόληψης και καταστολής εγκλήματος (ΟΠΚΕ) στην ευρύτερη περιοχή του χωριού Ποτιδάνεια. Θέμα ωρών η ειδική επέμβαση.

Έρχονται νέες ενισχύσεις σε λίγη ώρα για να αποκλειστούν περισσότερα σημεία στην ορεινή Ναυπακτία και Δωρίδα.

Ο αστυνομικός κλοιός κλείνει ασφυκτικά γύρω από τους φονιάδες-δραπέτες των φυλακών Τρικάλων. Μικρή ομάδα απ’αυτούς σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ξεκοπεί σε χωριό της περιοχής Άνω Σεργούλα του δήμου Δωρίδας και συγκεκριμένα στο χωριό Παλιοχωράκι.

Το παρόν στην περιοχή αποκλεισμού των δραστών στην ορεινή Φωκίδα δίνει και ο Αρχηγός της Ελληνικής αστυνομίας Στρατηγός Παπαγιαννόπουλος ο οποίος συντονίζει και όλες τις προσπάθειες.

Δευτέρα 24/6/ 12:05 Oι έρευνες των αστυνομικών εστιάζονται σε συγκεκριμένο γεωγραφικό τρίγωνο, ενώ ερευνώνται και ακατοίκητα ή κλειστά (για πολύ καιρό) σπίτια αφού εικάζεται ότι όπως και στην περίπτωση του χωριού Τείχιο, παραμένουν σ’αυτά (οι δραπέτες) προκειμένου να μην εντοπίζονται εύκολα από τις αστυνομικές αρχές. Κατά τ’άλλα συνεχώς φτάνουν ενισχύσεις και από άλλες περιοχές της χώρας επίλεκτων μονάδων της ΕΛ.ΑΣ.

nafpaktianews.gr
Δημοσίευση: Ιουνίου 24, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μετράνε ώρες οι καταζητούμενοι δολοφόνοι - Θέμα χρόνου η ειδική επέμβαση - Στη Ναυπακτία ο αρχηγός της αστυνομίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator