Αν θέλετε να κάνετε το Νίκο Χατζηνικολάου να σας μπλοκάρει στο twitter...

0


Αν βαριέστε και θέλετε να κάνετε το Νίκο Χατζηνικολάου να σας μπλοκάρει στο twitter, δεν χρειάζεται να τον βρίσετε, ούτε καν να είστε αγενείς μαζί του. Τον ρωτάτε απλά αν σκοπεύει να κάνει κάποιο ρεπορτάζ
για τον Βαρδινογιάννη που, όντας εδώ και χρόνια σταθερό μέλος στη λίστα των μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου, χρωστάει πάνω από 6 εκ. ευρώ.

Εκεί ο Χατζηνικολάου θα νευριάσει, θα σας μπλοκάρει και, για να αμυνθεί υπερασπιζόμενος το τέως και σύντομα πάλι νυν αφεντικό του, θα σας κάνει την πιο ηλίθια ερώτηση, που σίγουρα μόνο έγκυρο και έγκριτο... δημοσιογράφο δεν θα θύμιζε.

Γιατί ένας έγκυρος και έγκριτος δημοσιογράφος θα ήξερε ότι το αφεντικό του αυτά τα λεφτά δεν τα χρωστάει μόνο σε έναν, άλλα σε όλους μας.

Τα συνολικά χρέη των μεγαλοοφειλετών στο δημόσιο είναι γύρω στα 15 δις ευρώ. Αν τα χρέη αυτά είχαν πληρωθεί, θα ήταν περιττό το προηγούμενο πακέτο μέτρων που πήρε η κυβέρνηση Σαμαρά και ίσως να μην έμενε άνεργος τόσος κόσμος και ούτε να μειώνονταν σε τέτοιο βαθμό οι μισθοί και οι συντάξεις.

Το άλλο ερώτημα που τίθεται σχετικά με το πανικόβλητο tweet του Χατζηνικολάου είναι ότι, αφού βγάζει τόσες εκατοντάδες εκ. ευρώ ο Βαρδινογιάννης, τότε γιατί δεν δίνει τα 6 ψωροεκατομμυριάκια στο δημόσιο, και να αφήσει και ένα μπουρμπουάρ σαν πατριώτης που είναι;
Όχι μόνο δεν το κάνει αλλά το χρέος του αυξήθηκε από πέρσι κατά σχεδόν 1 εκ. ευρώ (από 5,5 στα 6,κάτι).

ΥΓ.: Α ναι.. είναι και Τράγκας στη λίστα των μεγαλοοφειλετών, με πάνω από 2 εκ. χρέος, αλλά γι αυτόν σίγουρα δεν πρόκειται να κάνει ρεπορτάζ ο Χατζηνικολάου, γιατί ο Τράγκας δεν αντέχεται όταν επί σειρά ημερών ουρλιάζει και απειλεί ότι θα φύγει από τον Real FM.

Γκούχου γκούχου...
Δημοσίευση: Ιουνίου 23, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αν θέλετε να κάνετε το Νίκο Χατζηνικολάου να σας μπλοκάρει στο twitter..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator