ANFO στο 5o Ziria Music Festival Nikos Doikas - 29, 30 και 31 Αυγούστου

0


ANFO

Λίγες μπάντες θα δέχονταν να βγουν σε φεστιβάλ μετά τους Deus Ex Machina!
Γιατί, όταν οι Deus βάλουν τη φωτιά το μόνο που μένει θα είναι να ανατινάξεις το χώρο!
Γι αυτό όμως δημουργήθηκαν οι ANFO, οι εκρήξεις είναι η ειδικότητά τους!

Ξεκίνησαν μόλις στις αρχές του 2013, με τον Σωτήρη Θεοχάρη φωνή και κιθάρα, το Νικο Χαραλαμπόπουλο - «Τσουλούφι» μπάσο, το Φώτη Π. κιθάρα, και το Γιώργο Χλωρό τύμπανα. 
Αν και κύρια, κοινή, μουσική καταβολή των μελλών της μπάντας είναι η πανκ, ο ήχος τους περνάει τα στενά όρια του punk rock και ενσωματώνει πολλά post punk στοιχεία, μα πάντα με κορμό το ανοιχτό πνεύμα, την απλότητα και την επαναστατικότητα του rock’n’roll. 

Οι πρώτοι μήνες της μπάντας υπήρξαν ιδιαίτερα δημιουργικοί, αφού έχει ήδη ηχογραφηθεί το πρώτο τους EP! 
Αναμένεται να κυκλοφορήσει, σε βινύλιο, το φθινόπωρο του 2013 από την B-otherside / Scarecrow Records, σε συνεργασία με το Punk.gr.
Οι ANFO ταυτόχρονα ετοιμάζουν και το υλικό για το πρώτο τους LP. 

Παράλληλα έχουν ήδη κάνει σημαντικές live εμφανίσεις, ξεκινώντας το Μάιο του ’13 σε live οικονομικής ενίσχυσης του στεκιού «Λέσχη Υπογείως», όπου κάνουν το ντεμπούτο τους δίπλα στους άγγλους Autonomads και τους σκοτσέζους Oi Polloi. 
Συνεχίζουν τον Ιούνιο με το Φεστιβάλ Κοινωνικών Αντιστάσεων στο Παλαιό Φάληρο, ενώ στο τέλος του ίδιου μήνα βρίσκονται στο 7ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ του Βόλου.

Οι ANFO είναι οι:

Σωτήρης Θεοχάρης (φωνή, κιθάρα): Ξεκίνησε από τους Αδιέξοδο το 1983. Στη συνέχεια η πορεία του στην ελληνική σκηνή περιλαμβάνει τους: Στάχτες, Σπυριδούλα, Ηχογλυκαιμία και NoMind.

Νίκος Χαραλαμπόπουλος - «Τσουλούφι» (μπάσο, φωνητικά): Ξεκίνησε και αυτός από τους Αδιέξοδο, ενώ αργότερα βρέθηκε στους Deus Ex Machina, Mindtrap, No Logo, Rats In a Maze και Bad Luck Souls.

Φώτης Π. (κιθάρα): Ξεκίνησε παίζοντας στους Lost Meaning. Στη συνέχεια τον συναντάμε στους My Turn και στους Censored Sound. Ταυτόχρονα εκδίδει το fanzine Take your Shot καθώς και διάφορα άλλα fanzine και DIY εντυπα.

Γιώργος Χλωρός (ντραμς): Ξεκίνησε από διάφορα γκρουπ της Πάτρας. Η συνέχεια τον έφερε στους NoMind, ενώ παράλληλα συνεργάστηκεμε τους Dustbowl, τους Snails και τους Muddy Trail. Αρθρογραφεί στο ηλεκτρονικό μουσικό περιοδικό wild thing.

ANFO official Facebook page:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Δημοσίευση: Ιουλίου 25, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ANFO στο 5o Ziria Music Festival Nikos Doikas - 29, 30 και 31 Αυγούστου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator