B.D. FOXMOOR στο 5o Ziria Music Festival Nikos Doikas - 29, 30 και 31 Αυγούστου

0


B.D. FOXMOOR

Η κορυφαία προσωπικότητα της hip hop, ο B.D. Foxmoor θα βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στη Ζήρεια!
Μεγάλη μας χαρά και μεγάλη μας τιμή!!!

Ο B.D.Foxmoor γεννήθηκε το 1967 και ασχολείται με το hip hop από τη νεαρή του ηλικία, από το 1979. 
Από τότε άρχισε να ψάχνει οτιδήποτε είχε σχέση μ’ αυτό το μουσικό είδος. Οι Active Member, είναι το γκρουπ που δημιουργήθηκε από τον B.D.Foxmoor τον Ιούνιο του 1992, στη συναυλία των Public Enemy. 
Στη σημερινή του μορφή το γκρουπ αποτελείται από τον Β.D.Foxmoor και τη Sadahzinia.


Είναι ο δημιουργός του μουσικού κινήματος Lowbap (http://www.lowbap.com).
Ο B.D.Foxmoor και οι Active Member με τη δισκογραφία και τις ζωντανές εμφανίσεις τους, αλλά και με πιο αυθόρμητες κινήσεις, δίνουν το στίγμα τους και δρουν καταλυτικά για τα κοινωνικοπολιτικά ζητήματα που νιώθουν να εξελίσσονται γύρω τους. 
Σε μια εποχή, που όχι μόνο ο πολιτικός, αλλά και γενικά ο λόγος δεν βρίσκει εύκολα χώρο, ο B.D.Foxmoor κοιτάει σε μακρινούς ορίζοντες, ανοίγει τον ήχο του ακόμα περισσότερο και τηρεί τις αρχές και την έννοια του Low Bap, που είναι να υποστηρίζει κανείς το λόγο του με τη ζωή του και το αντίστροφο.

Στη Ζήρεια φέτος θα εμφανισθεί με καλεσμένους τα "Χνάρια".
Θα ακούσουμε τραγούδια των Active member, προσωπικές δουλειές του Μιχάλη και βεβαίως κομμάτια από τα εξαιρετικά "Χνάρια"

Τους περιμένουμε με ανυπομονησία…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δημοσίευση: Ιουλίου 26, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "B.D. FOXMOOR στο 5o Ziria Music Festival Nikos Doikas - 29, 30 και 31 Αυγούστου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator