ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ

0


ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ :

Τις τελευταίες μέρες γίναμε μάρτυρες άλλης μιας ληστρικής επιδρομής της κυβερνητικής κομπανίας εναντίον του ελληνικού λαού, με στόχο υποτίθεται να εξοικονομηθούν κάποια εκατομμύρια και να γίνουν με πραξικοπηματικό τρόπο μια σειρά καταστροφικές αλλαγές , που φαινομενικά τουλάχιστον δεν έχουν κανένα νόημα.

Και όλα αυτά έγιναν ως προαπαιτούμενα για να πάρουμε άλλη μία δόση 4 Δις €. Και πράγματι το eurogrup ενέκρινε τα 4 Δις ,με μια διαφορά όμως. Τα 2,26 Δις θα πάνε κατευθείαν στους τοκογλύφους , οι οποίοι δεν δέχθηκαν το περσινό κούρεμα ( PSI ) , αυτό που διέλυσε τα ασφαλιστικά ταμεία και τους μικροεπενδυτές . Για να αγοράσουν βέβαια οι τοκογλύφοι από τους δανειστές μας τα συγκεκριμένα ομόλογα ,δεν έδωσαν πάνω από 450 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ €, διότι τα ομόλογα του ελληνικού δημοσίου την εποχή εκείνη είχαν φτάσει στο 15- 20 % της αξίας τους. Αυτό συνέβαινε τότε γιατί επέκειτο το κούρε-μα και γιατί όσοι δεν θα δέχονταν το κούρεμα θα έπρεπε να πάνε δικαστικά ,σύμφωνα με τη μέχρι τώρα πρακτική, να διεκδικήσουν τα όποια χρήματα και όποτε θα επιδικάζονταν . Δεν υπολόγισαν όμως τον κ. Στουρνάρα (του δεν απαντώ στην Ελληνική Βουλή ) και την παρέα του , οι οποίοι για μια ακόμη φορά σπεύδουν να τους πληρώσουν στο 100% της αξίας τους. 

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ : 

Ερωτώνται οι συναγωνιστές του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ .Θα πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ με όλες του τις δυνάμεις να φροντίσει ,αξιωματική αντιπολίτευση γαρ, ώστε όλος ο Ελληνικός λαός να πληροφορηθεί το παραπάνω γεγονός και τι θα κάνουν οι ίδιοι για αυτό;

Υ.Γ. Η απάντηση αντιλαμβανόμαστε ότι δεν πρέπει να δοθεί με λόγια . Με τίποτα η συγκεκριμένη ενέργεια δεν πρέπει να εκθλιφθεί ως υπόδειξη, αρκεί βέβαια να μη χαρακτηριστεί ως μικροπολιτική , ή ότι το θέμα δεν είναι οικονομικό ή διάφορα άλλα που ακούμε…. 

ΚΙΑΤΟ 29/07/2013
ΚΟΥΡΟΥΜΑΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΕΝ.Α.ΜΕΤΩ.ΠΟ.
Δημοσίευση: Ιουλίου 29, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator