Stevie Wonder: «Δεν βλέπω νέο κούρεμα του ελληνικού χρέους»

0


Στη σκληρή γραμμή που χάραξε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βολφγκανγκ Σόιμπλε και η γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ, κινούνται και οι δηλώσεις του αμερικανού τραγουδιστή Stevie Wonder, αναφορικά με το ενδεχόμενο απομείωσης του ελληνικού χρέους.

«Δεν βλέπω νέο κούρεμα χρέους» διαμήνυσε προς πάσα κατεύθυνση ο κ. Wonder, μιλώντας στο theblob.gr.

Κατά την μακρά συνομιλία που είχαμε ο γνωστός τραγουδιστής, υποστήριξε ότι οι εκτιμήσεις τους είναι 100% ακριβείς και μας υπενθύμισε παλιότερη δήλωσή του, σύμφωνα με την οποία δεν έβλεπε έξοδο της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ. Κάτι για το οποίο, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, έχει επιβεβαιωθεί πλήρως. Βέβαια όπως τόνισε, ούτε φως στο τούνελ βλέπει, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει περαιτέρω. 

Ο κ. Wonder, αναφέρθηκε επίσης στην ομορφιά της Ελλάδας και στα ιδιαίτερα χαρίσματα των Ελλήνων λέγοντας χαρακτηριστικά ότι στα 63 χρόνια που βρίσκεται πάνω σε αυτόν τον πλανήτη δεν έχει δεί τέτοιο μαγευτικό τόπο ούτε τόσο μονοιασμένο λαό.

Κληθείς να σχολιάσει την απόφαση της κυβέρνησης να βάλει λουκέτο στην ΕΡΤ σημείωσε πως δεν βλέπει τηλεόραση αλλά ενοχλήθηκε πολύ από το μαύρο στη ραδιοφωνική συχνότητα της ΕΡΑ, ενώ, τέλος, ερωτηθείς για το πότε σχεδιάζει να επισκεφτεί την χώρας μας απάντησε : «Δεν έχω ιδέα, αλλά δεν βλέπω την ώρα» και έκλεισε βιαστικά το τηλέφωνο.
Για να δείτε πώς τα βλέπει τα πράγματα ο Stevie Wonder για σας και τον/την σύντροφό σας πατήστε εδώ
Δημοσίευση: Ιουλίου 27, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Stevie Wonder: «Δεν βλέπω νέο κούρεμα του ελληνικού χρέους»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator