ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΙΑΤΟΥ

0


Για πρώτη χρονιά την 1η Αυγούστου 2013 πραγματοποιήθηκε από το Λύκειο των Ελληνίδων Κιάτου και τη Βυζαντινή Χορωδία Σικυωνίων, στον αύλειο χώρο του ιερού ναού του πολιούχου μας, μια εκδήλωση αφιερωμένη στις εορτές της Παναγίας και της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Η Βυζαντινή χορωδία με βαθιά κατάνυξη έψαλε ύμνους, και ακούστηκαν τραγούδια από τη Μικρά Ασία, τόσο από τη Βυζαντινή 

Χορωδία όσο και από τη χορωδία του Εργαστηρίου Παραδοσιακής Μουσικής του Λυκείου των Ελληνίδων Κιάτου. Οι χορευτές του Λυκείου ταξίδεψαν τους θεατές μέχρι και τα ακριτικά σημεία της πατρίδας μας. Την εκδήλωση πλαισίωσε ο ξεχωριστός ερμηνευτής παραδοσιακών τραγουδιών κ. Παναγιώτης Λάλεζας που με την ορχήστρα του ξεσήκωσε το κοινό. 

Μετά και την φαντασμαγορική μουσικοχορευτική εκδήλωση του Λυκείου των Ελληνίδων Κιάτου, την 1η Ιουλίου 2013, στον ασφυκτικά γεμάτο πολυχώρο ΑΣΟ, το ΛΕΚ σας αποχαιρετά και σας εύχεται καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και καλή αντάμωση με νέες πολιτιστικές δράσεις το φθινόπωρο. Ευχαριστούμε πολύ όσους βοήθησαν στην επίτευξη της εκδήλωσης και όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους. 

Καλές διακοπές με υγεία!!!!
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Δημοσίευση: Αυγούστου 13, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΙΑΤΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator