Το Κλημέντι πλημμύρισε παιδικές φωνές (video)

0


Μόλις χθες, έγινε η επίσημη έναρξη της κατασκηνωτικής περιόδου στις παιδικές κατασκηνώσεις Κλημεντίου, δίνοντας την ευκαιρία σε περισσότερους από 100 μικρούς κατασκηνωτές, να ζήσουν αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές και να δημιουργήσουν ισχυρούς δεσμούς φιλίας μέσα σε ένα μοναδικό φυσικό τοπίο στους πρόποδες της Ζήρειας.

Η κατασκήνωση Κλημεντίου υποστηρίζεται από το Δήμο Σικυωνίων και πρόκειται για τη μοναδική κρατική κατασκήνωση που λειτουργεί στο νομό μας. Η κατασκηνωτική περίοδος θα διαρκέσει 15 ημέρες, από 12 έως 26 Αυγούστου 2013, ενώ δικαίωμα συμμετοχής σε αυτή είχε αδιακρίτως οποιοδήποτε παιδί, ηλικίας 6-16 ετών. Για τα παιδιά των πολυτέκνων και των τριτέκνων οικογενειών μάλιστα, η συμμετοχή ήταν μηδαμινή.

Στην τελετή του αγιασμού, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Γιώργος Θελερίτης καλωσόρισε παιδιά και τα στελέχη της κατασκήνωσης και τους ευχήθηκε να έχουν μια υπέροχη κατασκηνωτική εμπειρία. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Σικυωνίων, κ. Σπύρος Σταματόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης της π.ε. Κορινθίας, κ. Γιώργος Δέδες, ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφέρειας Πελοποννήσου, κ. Άγγελος Παπαγγελόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Σικυωνίων, αλλά και πολλοί κάτοικοι των τοπικών κοινοτήτων Κλημεντίου και Καισαρίου.
Δημοσίευση: Αυγούστου 14, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το Κλημέντι πλημμύρισε παιδικές φωνές (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator