Βόμβα: Εντάλματα για δύο υπουργούς και ισχυρό επιχειρηματία

0


Αυτό κι αν είναι βόμβα! Σύμφωνα με πληροφορίες, εντάλματα σύλληψης αναμένεται να λάβουν δύο κορυφαίοι υπουργοί και ένας ισχυρός επιχειρηματίας. 

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι εισαγγελικές αρχές για την έκδοση δύο ενταλμάτων που αφορούν δύο υπουργούς, ο ένας προέρχεται από το χώρο της ΝΔ και ο άλλος από το ΠΑΣΟΚ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Lykavitos, η έκδοση ων ενταλμάτων στηρίζεται στην αποκάλυψη μαύρων λογαριασμών που προέρχονταν από τις μίζες εξοπλιστικών προγραμμάτων. 

Οι δύο πρώην υπουργοί συμπαρασύρουν και κορυφαίους επιχειρηματίες στους οποίους αναμένεται να ασκηθούν κακουργηματικές διώξεις για δωροδοκία. 

Την ίδια ώρα, διαστάσεις επιδημίας λαμβάνουν οι διώξεις επιχειρηματικών παραγόντων οι οποίοι διέθεταν για χρόνια μια ιδιότυπη ασυλία και δεν τους άγγιζε η δικαιοσύνη. 

Ένα βαρύγδουπο όνομα της επιχειρηματικής ζωής με πολυσχιδείς δραστηριότητες και ισχυρά ερείσματα στα μέσα ενημέρωσης πρόκειται να αντιμετωπίσει σύντομα κακουργηματική δίωξη για το αδίκημα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος. 

Εν αναμονή εξελίξεων που θα είναι καυτές.

lykavitos.gr
Δημοσίευση: Αυγούστου 03, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βόμβα: Εντάλματα για δύο υπουργούς και ισχυρό επιχειρηματία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator