Διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση για τα καδρόνια του Καραγιάννη του ΣΥΡΙΖΑ

0


Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Παναγιώτα Φάκου, σχετικά με την ανάρτηση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Καραγιάννη στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, για την πρόκληση σε τέλεση κακουργηματικών πράξεων.

O Ανδρέας Καραγιάννης έγραψε το πρωί της Παρασκευής: «Ο Αύγουστος να είναι γλυκός όπως το τραγούδι… και μη ξεχνάτε… αυτό τον Αύγουστο συλλέγουμε πέτρες, ρόπαλα, καδρόνια, τούβλα, μάρμαρα, σίδερα, σχοινιά, αναπτήρες, τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε το Σεπτέμβριο για να καταστείλουμε την κρατική βία…».

Με αφορμή αυτό το σχόλιο η ΝΔ κάλεσε μέσω ανακοίνωσής της τον ΣΥΡΙΖΑ να διαγράψει το στέλεχος του και να καταδικάσει δημοσίως τα γραφόμενά του. Η αξιωματική αντιπολίτευση απάντησε: «Είναι προφανές ότι η γαλάζια μονταζιέρα ρετάρει, όπως και η κυβέρνηση, γι” αυτό και προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από τις κατασχέσεις σπιτιών, τις αθρόες απολύσεις και την καταστροφική πολιτική του μνημονίου»
koutipandoras.gr
Δημοσίευση: Αυγούστου 02, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση για τα καδρόνια του Καραγιάννη του ΣΥΡΙΖΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator