ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ - ΑΝΑΚΑΛΕΣΑΝ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΩΡΑΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ

2


- ΑΝΑΚΑΛΕΣΑΝ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΩΡΑΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ

- Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΑΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ;

Το Α και το Ω για να χτίσει κάποιος έστω και μια μικρή οικοδομή είναι η προϋπόθεση το οικόπεδο να εφάπτεται σε κοινόχρηστο χώρο.

Και όμως στην περίπτωση που ξεκινάει να αποκαλύπτει σήμερα η δημοσιογραφική έρευνα της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας sfedona.gr χτίστηκε ολόκληρο συγκρότημα πολυτελών κατοικιών χωρίς το οικόπεδο να εφάπτεται σε κοινόχρηστο χώρο, όπως τουλάχιστον βεβαιώνει το πιο επίσημο όργανο που είναι σε κάθε περιοχή ,δηλαδή το Δημοτικό Συμβούλιο του πρώην Δήμου Σαρωνικού.

Στην περιοχή υπήρχε ένα δασικό μονοπάτι που προφανώς το είχαν αφήσει οι ιδιοκτήτες της περιοχής για να περνάνε , και το οποίο προς χάριν της παρανομίας και της διαπλοκής ονομάστηκε κοινόχρηστος κοινοτικός δρόμος.


Ο βαπτισθείς " δημοτικός κοινόχρηστος δρόμος" που οδηγεί στον γκρεμό!

Η πολεοδομία Κορίνθου που προφανώς δεν εξυπηρετείτο από την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σαρωνικού “φρόντισε” να πάρει στα χέρια της ένα χαρτί από το υποδεέστερο και χωρίς καμία αρμοδιότητα τοπικό συμβούλιο των Λουτρών Ωραίας Ελένης ,που έλεγε ότι το τυφλό δασικό μονοπάτι που οδηγεί σε έναν γκρεμό ήταν κοινοτικός δρόμος !

Και ενώ υπάρχουν και οι καταγγελίες ότι το συγκρότημα πολυτελών κατοικιών έχει καταπατήσει και τον αιγιαλό ,η πολεοδομία ακάθεκτη εκδίδει τις άδειες!


Μήπως κάποιοι στην πολεοδομία κατά διαβολική σύμπτωση ξέχασαν να μετρήσουν τον Αιγιαλό;

Μετά από αλλεπάλληλες καταγγελίες – και μη μπορώντας να κάνουν αλλιώς – η σημερινή πολεοδομία του Δήμου Κορινθίων εκδίδει απόφαση ανάκλησης των αδειών , αλλά διατυπωμένη με τέτοιο αόριστο τρόπο που να μπορεί ενδεχομένως στο δικαστήριο να καταπέσει!

Δηλαδή για να καταλάβει και ο πιο ανυποψίαστος πολίτης :

Η απόφαση της πολεοδομίας Κορίνθου που υπογράφει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Μιχάλης Χατζής δεν γράφει πουθενά για την καταπάτηση αιγιαλού.

Γιατί άραγε;

Επίσης δεν γράφει πουθενά καθαρά ότι το οικόπεδο των πολυτελών κατοικιών δεν εφάπτεται σε κανένα σημείο του σε κοινόχρηστο χώρο.

Γιατί άραγε;

Ως λόγο ανάκλησης της αδείας γράφει επί λέξη η απόφαση:

“Η υπ αριθμ 674/2005 άδεια καθώς και οι αναθεωρήσεις της με αριθμ.743/2006 και 24/2007 μετά από επανέλεγχο διαπιστώθηκε ότι εκδόθηκαν μα ανακριβείς αποτυπώσεις σε οικόπεδο μη άρτιο (λόγω εμβαδού απόφαση Νομάρχη 5534/88) και μη οικοδομήσιμο ως εχον πρόσωπο σε όλο το μήκος της πρόσοψης λόγω ρυμοτόμησης από την ζώνη παραλίας...”

(Αυτή η απόφαση δεν είναι μυστική. Μπορεί ο καθένας να την βρει στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ)

Δηλαδή μπορεί ο ιδιοκτήτης να αγοράσει ένα κομμάτι από κάποιον γείτονα και να παρουσιαστεί στο δικαστήριο και να πει τώρα το οικόπεδό μου είναι πλέον άρτιο και οικοδομήσιμο! Και όλα μέλι γάλα!

Απ ότι πληροφορηθήκαμε από την έρευνά μας ζητούν οι καταγγέλλοντες από την πολεοδομία Κορίνθου την εισήγηση της αρμόδιας υπαλλήλου βάσει της οποίας υποτίθεται πως εξεδόθη η απόφαση και η πολεοδομία αρνείται να την δώσει, την στιγμή μάλιστα που οι καταγγέλλοντες έχουν εισαγγελική παραγγελία!


Το συγκρότημα πολυτελών διωρόφων κατοικιών (που μοιάζουν.... με τριώροφες!!)

Ξεκινάμε σήμερα μια πολύ σοβαρή δημοσιογραφική έρευνα που θα φτάσει όσο ψηλά και αν βρίσκονται οι υπεύθυνοι.

Οι τίμιοι και οι ευσυνείδητοι υπάλληλοι καθώς και οι αντίστοιχοι πολιτικοί προϊστάμενοι τους δεν έχουν και δεν πρέπει να φοβούνται τίποτα απολύτως.

Όμως οι επίορκοι υπάλληλοι, και τα αντίστοιχα λαμόγια οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι, ας αρχίσουν να τρέμουν από τώρα.

Θέτουμε λοιπόν στην πολεοδομία Κορίνθου και στους πολιτικούς της προϊσταμένους τα ακόλουθα καυτά ερωτήματα:

Αληθεύει ότι ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Κορίνθου κ.Μιχάλης Χατζής είναι δικηγόρος της εταιρίας “Πάπαρης Νικόλαος και ΣΙΑ Ο.Ε ” που είναι ιδιοκτήτης των πολυτελών κατοικιών στις οποίες ανακλήθηκαν οι άδειες;

Μπορεί ο κ.Χατζής να δώσει στην δημοσιότητα την εισήγηση της αρμόδιας υπαλλήλου ,βάσει της οποίας υπεγράφη η απόφαση ανάκλησης;

Γιατί η πολεοδομία στην απόφασή της μιλάει μόνο για οικόπεδο μη άρτιο και οικοδομήσιμο και δεν μιλάει για αιγιαλό και μη ύπαρξη κοινόχρηστου χώρου που να εφάπτεται στο οικόπεδο της εταιρίας του κ.Πάπαρη;

Οι παρανομίες που έγιναν ώστε να εκδοθούν οι άδειες -που σήμερα ανακαλούνται- σε ποιόν χρεώνονται ; Στην Διοίκηση (πολεοδομία) ή τον Διοικούμενο (εταιρία Πάπαρη);

Αν χρεώνονται στον Διοικούμενο τότε να να μας γνωρίσει ο κ Χατζής ποια είναι τα πρόστιμα που του επέβαλλαν για τα αυθαίρετα κτίσματα.

Αν χρεώνονται στην Διοίκηση πάλι ο κ.Χατζής θα πρέπει να μας γνωρίσει ποιοι υπάλληλοι της πολεοδομίας έχουν υπογράψει τις παράνομες άδειες και ποιοι πολιτικοί τους προϊστάμενοι (Νομάρχης , αντινομάρχης) τους κάλυψαν με τις αποφάσεις τους και τις υπογραφές τους.

Αυτά για σήμερα και συνεχίζουμε την δημοσιογραφική μας έρευνα που έχει ακόμα να βγάλει στο φως της δημοσιότητας σημεία και τέρατα.

Το σίγουρο πάντως είναι ένα : ότι αυτή η υπόθεση “βρωμάει” πολύ και όπως πολύ σοφά λέει ο λαός μας “ το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι”!!

Επίσης σίγουρο είναι ότι κάποιες κομβικές ελεγκτικές υπηρεσίες του κράτους ,όπως ΣΔΟΕ, Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης , και Εισαγγελική αρχή, έχουν να βγάλουν “λαβράκι ” από αυτήν την υπόθεση!

Δημοσίευση: Αυγούστου 19, 2013

2 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ - ΑΝΑΚΑΛΕΣΑΝ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΩΡΑΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ"
ΠΕΤΡΟΣ είπε...

Σε ΑΕΙ που εδρεύει στην Αθήνα, έχουν γίνει τα τελευταία 13 χρόνια παράνομες προσλήψεις, με πλαστές προϋπηρεσίες, πλήθος συγγενών καθηγητών, υπάλληλων κ.λπ. Αυτές έγιναν από προϊστάμενους, διοικήσεις, κ.λπ. Πρόσφατα ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ότι, το συγκεκριμένο ΑΕΙ θα μπει στο πρόγραμμα διαθεσιμότητας υπαλλήλων!! Τα μέλη της οικογενειοκρατίας αποτελούν την μεγάλη πλειοψηφία. Εκλέγουν υπηρεσιακά συμβούλια, διοικήσεις, συνδικαλιστές κ.λπ. Τελευταία η συνδικαλιστική αλητεία κ.λπ., υπεύθυνοι για παράνομες προσλήψεις, ακόμη και τέκνων τους, με περίσσευμα θράσους κάνουν προτάσεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, για την διαθεσιμότητα και την αξιολόγηση υπαλλήλων. Επομένως έχουν πλήρη κάλυψη. Όλους αυτούς πρέπει να τους στείλουν αμέσως στον Κορυδαλλό. Με την διαθεσιμότητα θα «την πληρώσουν» οι έξω από τις "φαμίλιες". Σε ένα τέτοιο εργασιακό περιβάλλον, είναι δυνατόν να ζητά το Υπουργείο εσωτερική αξιολόγηση; Δεν χρειάζεται διαθεσιμότητα, να σταλούν στον Κορυδαλλό για εγκλήματα κατά του Δημοσίου συμφέροντος. Αν το κάνουν, θα αδειάσει το ΑΕΙ και ως εκ τούτου δεν θα χρειαστεί διαθεσιμότητα. Η διαθεσιμότητα θα τους σώσει από τις ποινικές ευθύνες ή ακόμη χειρότερα να παραμείνουν στην θέση τους και θα τεθούν σε διαθεσιμότητα οι εκτός οικογενειοκρατίας. Μπορείτε να δείτε στην απογραφή υπαλλήλων που έκανε το υπουργείο, να έχουν τα ίδια επώνυμα -αν και θα δείτε μέρος μόνο των ημετέρων- ή από τον τηλεφωνικό κατάλογο του ΑΕΙ. Θα δείτε να γίνονται υπάλληλοι στα 60 τους, πρώην συναλλασσόμενοι εργολάβοι με το ΑΕΙ κ.λπ. Εκτός, εάν η κυβέρνηση με προκάλυμμα την διαθεσιμότητα υπάλληλων στο συγκεκριμένο ΑΕΙ, διασώσει τους παράνομους. Ε, όχι και έτσι, «Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει»!. Η κοροϊδία και κουτοπονηριά σε τέτοιο σημείο, είναι πλέον εμετική. Επιβάλλεται να σταλούν εισαγγελείς και επιθεωρητές τάχιστα. Τέλος πια στα τεχνάσματα και τις μεθοδεύσεις. Ας αφήσουν την άθλια προπαγάνδα για «κοπανατζήδες» (άλλο και αυτό), που αποβλέπει στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης για να μην πουν για τις παράνομες προσλήψεις με πλαστές προϋπηρεσίες, αορίστου χρόνου, την οικογενειοκρατία, τις «φαμίλιες», τους κομματικούς στρατούς, τους μεγαλοεπίορκους που έκαναν τις παράνομες προσλήψεις, τα παρεπόμενα αυτών, όπως η διαφθορά, τα εγκλήματα κατά του Δημοσίου συμφέροντος, ο παράνομος πλουτισμός, τα εικονικά ή κατατμήσεις για έργα, συντηρήσεις, προμήθειες κ.λπ.

ΠΕΤΡΟΣ









19 Αυγούστου 2013 στις 9:21 μ.μ.
ΝΙΚΟΣ είπε...


Απαντώντας στις απειλές και στο θράσος κάποιων αρμοδίων σχετικά με την προστασία της οικογενειοκρατίας και των παράνομα προσληφθέντων υπάλληλων αορίστου χρόνου σε ΑΕΙ, σας εκθέτω τα εξής:
Ο Ελληνικός Λαός πρέπει να κάνει προσφυγή για τις παράνομες προσλήψεις στο προστατευόμενο ΑΕΙ, που εδρεύει στην Αθήνα (είναι κάποιο από τα μεγάλα).
Καμιά απολύτως προστασία στο βρώμικο κατεστημένο. Να διωχθούν οι επίορκοι που έκαναν τις άθλιες προσλήψεις αορίστου χρόνου συγγενών, με πλαστές προϋπηρεσίες.
Έμαθαν στην προστασία και απειλούν.
Κύριοι της Κυβέρνησης, τροποποιώντας τον υπερψηφισμένο από την Βουλή Νόμο για τα ΑΕΙ, κρατήσατε τους πρυτάνεις και βλέπετε τα αποτελέσματα (τα οποία και, άλλωστε ήταν αναμενόμενα)!
Στην προσφυγή που λένε ότι θα κάνουν, θα πουν ότι, έκαναν παράνομες προσλήψεις; Θα πουν για την διαπλεκόμενη οικογενειοκρατία κ.λπ.;
Από τις άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου που βγαίνουν σε διαθεσιμότητα είναι, άραγε, «παιδιά ενός κατωτέρου Θεού»;
Ποιοι είναι αυτοί, που δεν θα απαντήσουν στο σχετικό έγγραφο του Υπουργείου; Θα είναι πάντα καθεστώς; Είναι υπεράνω κάθε νομιμότητας; Κάνουν αντάρτικο;
Να διωχθούν οι παράνομοι του άθλιου ΑΕΙ και να μπουν στην φυλακή μαζί με αυτούς που τους προσέλαβαν.
Ο Ελληνικός Λαός δεινοπαθεί εξαιτίας τους. Τέρμα πια στις αθλιότητες.
ΝΙΚΟΣ


7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 6:28 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator