Πλήρης ατιμωρησία - Σαπίλα παντού - Ποινές χάδι στα λαμόγια που παρανομούν αλλά τελικά ...κυβερνούν !!!

0


Οι ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου αγνόησαν την απόφαση του ΣΔΟΕ που σφράγισαν το μαγαζί στην Καλλιθέα Χαλκιδικής. Συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι. Η αντίδραση του ΣΔΟΕ. Διετάχθη ΕΔΕ.

Φαίνεται πως οι αποφάσεις και τα πρόστιμα του ΣΔΟΕ είναι "ψιλά γράμματα" για τους ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου της Καλλιθέας Χαλκιδικής.

Αγνόησαν το 48ωρο λουκέτο που επιβλήθηκε και άνοιξαν κανονικά το νυχτερινό κέντρο.

Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ πραγματοποίησαν έλεγχο την Παρασκευή και επέβαλαν το παραπάνω πρόστιμο στους ιδιοκτήτες γιατί δεν έκοβαν αποδείξεις. Κανονικά δηλαδή το κέντρο θα έπρεπε να παραμείνει κλειστό το Σάββατο και την Κυριακή.

Οι ιδιοκτήτες δεν φάνηκε ωστόσο, να τρομάζουν και πολύ από το "λουκέτο" του ΣΔΟΕ, με αποτέλεσμα ο Πάνος Κιάμος να συνεχίσει κανονικά τις εμφανίσεις του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival.gr, oι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τους δύο υπεύθυνους του καταστήματος στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Η αντίδραση του ΣΔΟΕ

Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας του ΣΔΟΕ, Στέλιος Στασινόπουλος, μιλώντας στο Mega το μεσημέρι της Κυριακής είπε ότι δύο εκ των υπευθύνων του καταστήματος συνελήφθησαν.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής, οι ελεγκτές είχαν ενημερώσει την ΕΛ.ΑΣ και τον αρμόδιο εισαγγελέα. "Είμαστε στη διαδικασία να επανακλείσουμε το μαγαζί", είπε χαρακτηριστικά.

"Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν", διαβεβαίωσε ο κ. Στασινόπουλος τονίζοντας πως "σκοπός μας δεν είναι να κλείνουμε τα μαγαζιά, αλλά να ενημερώνουμε για αυτό το μέτρο, προκειμένου να συμμορφωθούν οι επιχειρηματίες".

Αντίδραση από την ΕΛ.ΑΣ.

Το περιστατικό της αποσφράγισης του καταστήματος προκάλεσε και την αντίδραση της Ελληνικής Αστυνομίας και του υπουργείου Δημόσιας Τάξης.

Διετάχθη ΕΔΕ, ενώ παράλληλα, τέθηκε σε διαθεσιμότητα η διοικητής του τοπικού αστυνομικού Κασσάνδρειας.

Πηγή: seleo.gr, thestival.gr φωτο από ΕΔΩ
Δημοσίευση: Αυγούστου 04, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πλήρης ατιμωρησία - Σαπίλα παντού - Ποινές χάδι στα λαμόγια που παρανομούν αλλά τελικά ...κυβερνούν !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator