Ο ΟΙΚΟ.ΣΥΛ.ΚΟ. προς τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Κιάτου κο Σωτήρη Μενούνο

1


Κύριε Πρόεδρε, 

Τις τελευταίες ημέρες έχουμε δεχθεί καταγγελίες από πολίτες του Κιάτου αλλά και παραθεριστές που κολυμπούν στην παραλία μεταξύ λιμανιού και καταφυγίου για σοβαρή ρύπανση που δημιουργείται από τα απόβλητα κυρίως των 10 ανδρών του πληρώματος του φορτηγού πλοίου που δημιούργησε τη βύθιση του ρυμουλκού.

Το ναυάγιο που συνέβη με τη βύθιση του πλοίου και με τον πνιγμό του πλοιάρχου, είναι άγνωστο αν και πότε θα εκδικαστεί αυτή η υπόθεση και δεν γνωρίζουμε αν και πότε θα μετακινηθεί το φορτηγό που δημιούργησε το ατύχημα.

Πέρα από τα προβλήματα ανθρωπισμού που έχουν συνταράξει την τοπική κοινωνία αφού και τα δέκα άτομα του πληρώματος αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, σίτισης, καθαριότητας κ.λ.π., η τοπική θάλασσα αρχίζει να εμφανίζει σοβαρά προβλήματα ρύπανσης που είναι δυνατόν να προκαλέσουν μεγάλα κοινωνικά θέματα για την υγεία και την ασφάλεια των πολιτών της περιοχής.

Παρακαλούμε το λιμενικό ταμείο Κιάτου για την ενεργοποίησή του, προς άμεση απομάκρυνση του πλοίου από το λιμάνι του Κιάτου, πριν οδηγηθούμε σε εκρηκτικές κοινωνικές καταστάσεις. Το αρμόδιο Υπουργείο στο οποίο κοινοποιείται η παρούσα επιστολή να ενεργήσει άμεσα για την απομάκρυνση του υπεύθυνου εμπορικού σκάφους από το λιμάνι του Κιάτου, πριν προκύψουν κοινωνικές αναταραχές για τα όσα δημιουργούνται.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
1. Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας Υπουργό κο Βαρβιτσιώτη 
2. Περιφερειάρχη Πελοπ/σου κο Πέτρο Τατούλη 
3. Αντιπ/ρχης Κορινθίας Πρόεδρος ΟΙΚΟΣΥΛΚΟ κο Γεώργιο Δέδε
4. Δήμαρχο Σικυωνίων κο Σταματόπουλο

Με τιμή 
Βασίλης Κελλάρης 
Δημοσίευση: Αυγούστου 08, 2013

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο ΟΙΚΟ.ΣΥΛ.ΚΟ. προς τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Κιάτου κο Σωτήρη Μενούνο"
Ανώνυμος είπε...

Από την αρχή του έτους που το λιμενικό ταμείο το διαχειρίζεται
ο δήμος Σικυωνίων παρατηρούμε μια αδιαφορία από όλους για όλα τα θέματα αρμοδιότητας του ελπίζω να μην γίνετε εσκεμμένα.
Διάβασα και είδα φωτογραφίες για θέματα καθαριότητας και
ασφάλειας προπαντός μικρών παιδιών στο site
( http://kiato-press.blogspot.gr/ )
ρίξτε μια ματιά.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία,

Παναγιώτης Ρουμελιώτης


8 Αυγούστου 2013 στις 4:44 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator