Απίστευτο! Καταδικάζει το Προεδρείο του Συνέδριου Φιλοσοφίας τις αποδοκιμασίες κατά Παναγιωτόπουλου !!!

0


Δηλαδή το ότι ο Ελληνικός πολιτισμός εκπροσωπείται από έναν τέως δημοσιογράφο του οποίου την καριέρα τελείωσε ο Βασίλης Λεβέντης, δεν είναι καταδικαστέο; Το φιλοσοφήσατε πολύ πριν βγάλετε την ανακοίνωση;

Η ανακοίνωση, που υπογράφεται από τον επικεφαλής της Επιτροπής, καθηγητή Κ. Βουδούρη, έχει ως εξής: «Καταδικάζουμε έντονα, τους ολίγους εκείνους, που, μη έχοντες καμία σχέση με το Συνέδριο, βρέθηκαν κατά την τελετή έναρξής του απόψε στο Ηρώδειο και προέβησαν σε μεμονωμένες, ανεπίτρεπτες φωνασκίες, μη σεβόμενοι το χώρο ούτε τους χιλιάδες φιλοξενούμενούς μας από όλο τον κόσμο. Αυτές οι συμπεριφορές δεν έχουν καμία σχέση με το Συνέδριό μας, όπως και καμία σχέση δεν έχουν τα ολίγα πρόσωπα που τις εξεδήλωσαν».
Δημοσίευση: Αυγούστου 06, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Απίστευτο! Καταδικάζει το Προεδρείο του Συνέδριου Φιλοσοφίας τις αποδοκιμασίες κατά Παναγιωτόπουλου !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator