Εισιτήριο ή θάνατος

0


Εχω γράψει ένα σωρό άρθρα, έχω στείλει ένα σωρό επιστολές σε πολιτικούς για την κατάργηση του εισιτηρίου στις αστικές συγκοινωνίες. Κανένα καθίκι δεν παίρνει χαμπάρι. Φυσικά δεν μου πέρναγε από το μυαλό, ότι κάποια μέρα θα έχανε την ζωή του κάποιος και μάλιστα δεκαοχτάχρονο παλικάρι για τα κωλοεισιτήρια τους.

Τα χαράτσια που πληρώνουν οι γονείς του παιδιού, αλλά και όλοι οι «λαθρεπιβάτες» δεν μετράνε καθόλου. Το μεγαλύτερο χαράτσι από όλα, που πληρώνουμε ΜΟΝΟ όλοι εμείς οι ανάξιοι, οι μισθοί της πλάκας, δεν μετράει καθόλου. Απαιτούν να χρυσοπληρώνουμε και την σαρδελοποίηση μας στα μέσα μαζικής συγκοινωνίας, λες και δεν αγοράστηκαν με δικά μας λεφτά. Αμέσως μετά την είδηση του θανάτου του παιδιού, έβαλαν την διαφήμιση για την λαθρεπιβίβαση· δεν υπάρχει διάλλειμα διαφημίσεων χωρίς αυτήν την διαφήμιση. Να λοιπόν τι γίνονται τα λεφτά, που δίνουμε για εισιτήρια: Μισθοί για τους ελεγκτές και τους γραφιάδες και διαφημίσεις (που μας προτρέπουν να γίνουμε ρουφιάνοι) στα μπουρδελοκάναλα.

Π. Ρέππας






Δημοσίευση: Αυγούστου 14, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εισιτήριο ή θάνατος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator